Peste pane

Postat de anisoara in Peste
12 Iun 2010 | 14073 vizualizari
Peste pane

Ingrediente

     
       

  •         500 gr de file de peste fara oase
  •         2oua
  •         3 linguri de faina
  •         3 linguri de ulei de masline
  •         sare



Mod de preparare

Pestele se dezgheata si se pune pe un servetel de bucatarie pentru ca sa-i absoarba tot lichidul.  Se taie in portiuni mai mici . Tigaia se incalzeste cu ulei si se adauga un catel de usturoi , se caleste apoi se inlatura. Aparte se bat cu furculita ( nu cu mixerul) cu  putina sare, ouale. In alt platou se toarna faina. Fiecare bucatica de file se tavaleste prin faina pe o parte si alta , pe urma prin oul batut si se prajeste  in uleiul incins timp de 4-5 minute pe o parte si alta.  Cand se prajeste pestele , temperatura aragazului  se scade la mijlociu. Ultimul minut se mareste temperatura la maxim si se intoarce cand pe o parte cand pe alta pestele ca sa obtinem o pojgita crocanta. Va rezulta un peste foarte gustos, crocant si in mijloc cu o carnita alba suculenta.

Urmariti pozele .


Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Retete similare

Macrou pane in malai

Postat de MotanLaOale

Macrou pane in malai

Macroul se curata si se spala bine. Eu am taiat si capetele. Se presara pe toate partile si in interior sare si se lasa la frigider 30 minute sa intre sarea.   Faina si malaiul se pun...

Citeste continuarea

Peste prajit in crusta de aluat cu bere

Postat de simona72

Peste prajit in crusta de aluat cu bere

Pestele daca este congelat, se lasa la dezghetat de seara pana dimineata in frigider. Se clateste cu apa rece, se tamponeaza cu servetele de bucatarie. Se taie bucatile de peste de grosimea unui...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 12.06.2010, 22:52
buuuuun
la 12.06.2010, 23:14
Ela esti prima , si totul este pt tine. El se poate prepara in timpul cand tii dieta.
la 13.06.2010, 00:22
multumesc.... cred ca am scapat de papagal,nu imi vine sa credddddd
la 13.06.2010, 00:36
wow.nici n-am remarcat,ma obisnuisem cu el
la 13.06.2010, 00:44
pe bune-mi lipseste)ma duc sa ma culcsper sa vina pana dimineata))) (bag seama ca stau bine cu nervii)

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking