Ingrediente
- -3 lingurite ulei de masline
- -4 fileuri de peste(pastrav sau pangasius)
- -3 cartofi albi
- -3 morcovi
- -2 cepe
- -8 catei de usturoi
- -porumb dulce,congelat sau din conserva
- -1 ardei gras
- -1 iaurt degresat-200 ml
- -1 cana de parmezan ras
- -Oregano
- -Sare
Mod de preparare
-se unge vasul cu uleiul de masline
-cartofii se curata si se taie in cubulete,apoi se aseaza in vas
-se adauga ceapa taiata solzisori
-urmeaza morcovii taiati rondele
-Se presara boabele de porumb
-se aseaza pestele
-se presara usturoiul taiat rondele si ardeiul taiat feliute
-se adauga apa pana la nivelul pestelui si se adauga un praf de sare
-se acopera vasul si se da la cuptor ptr 45 de minute.
DRESINGUL
-se toarna iaurtul intr-o tigaie de Teflon,la foc mic si se adauga parmezanul,amestecand pana se omogenizeaza;in final se presara putin oregano.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pe pat de legume (in vasul roman)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|