Peste prajit cu garnitura de spanac

Postat de carla27carla in Crap / Caras
12 Dec 2012 | 7179 vizualizari
Peste prajit cu garnitura de spanac

Pentru dezlegare la peste

Ingrediente

  • un crap de vreo 2 kg
  • 5 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • condiment pentru peste
  • piper
  • vegeta
  • faina de malai
  • ulei pentru prajit
  • 500 gr spanac

Mod de preparare

Pestele se curata de solzi, se scot maruntaiele si se spala. Se taie in bucati potrivite, se pun intr-un castron, se presara cu condiment de peste, putina vegeta, piper, niste catei de usturoi taiati feliute, foi de dafin rupte in bucati si se lasa vreo 2-3 ore sa se intrepatrunda gusturile. Intr-o tigaie se pune ulei la incins. Se iau bucatile de peste se dau prin faina de malai si se prajesc in uleiul incins. Se lasa sa se prajeasca pana se rumenesc, la foc mic, apoi se scot pe o farfurie.

Spanacul se curata, se spala si se opareste in apa cu sare. Se scurge si se taie in bucati. Intr-o tigaie se incinge o lingura de ulei, se pun 2 catei de usturoi felii, se lasa sa se caleasca si apoi se pune spanacul si se amesteca. Se mai pun 50 ml de apa si se lasa pe foc 5 minute amestecand incontinuu. Se adauga sare si piper dupa gust. Pe o farfurie se pune spanac si 2 bucati de peste prajit.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit cu garnitura de spanac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde

Postat de Constelatialeu

Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde

Mai intai asteptam sa crape crapul,ca era viu si misca. N-a murit pana am ajuns acasa, asa ca am fost nevoita sa fiu kilaroasa si i-am dat una-n capatana. L-am curatat de solzi, l-am spintecat...

Citeste continuarea

Plachie de caras

Postat de Ela68

Plachie de caras

Curatam pestele de solzi, il spalam foarte bine si-l dam cu sare. Il portionam, apoi il tavalim prin faina si-l prajim, cat sa prinda o crusta subtire.  Separat, pregatim sosul: calim...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.12.2012, 17:07
Mâine se mănâncă peşte iar spanac am pus de astă vară. Numai bine a venit reţeta
la 12.12.2012, 17:08
Ma bucur ca va place Padre
la 12.12.2012, 17:38
E bine ca va place si una si alta ...
la 12.12.2012, 17:45
la 12.12.2012, 17:48
Bun, bun

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking