Peste sabie cu garnitura de salata verde si pepene galben

Postat de alba_zori in Peste
15 Iul 2012 | 3881 vizualizari
Peste sabie cu garnitura de salata verde si pepene galben

Cat de mult imi place pestele sabie poate nu are rost sa explic asa de mult,ajunge doar savoarea.Azi m-am gandit eu..de ce sa nu folosesc si pepenele galben'??Dat fiind faptul ca se foloseste si cu prosciutto si alte carnuri,de ce sa nu incerc si cu peste?Si cum incercarea moarte n-are,am incercat si rezultatul a fost surprinzator,usor dulceag,dar extraordinar de bun,sper sa va placa si voua.

Ingrediente

  • o feliuta de peste sabie
  • salata verde
  • sos de zacusca
  • feliute de pepene galben
  • sare
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • frunzulite de busuioc

Mod de preparare

Simplu,rapid si bun,ce sa mai zic?cum am facut..

Am pus o tigaie la infierbantat pe foc si am pus feliuta de peste sabie,am lasat cateva minute sa se faca si am intors-o pe cealalta parte si am sarat,am asezat in farfurie,am condimentat cu ulei de masline si zeama de lamaie.Apoi am spalat si salata,am taiat-o am condimentat-o cu ulei de masline,sare si zeama de lamaie.

La urma am taiat cateva feliute de pepene galben,am asezat in farfurie si am surs cu o lingura putin sos de zacusca,am ornat cu frunzulite de busuioc,

Nemaipomenit de bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste sabie cu garnitura de salata verde si pepene galben" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de somn la ceaun

Postat de panacris

Ciorba de somn la ceaun

Peștele se eviscerează, se curăță și se porționează. Legumele se curăță și se toacă grosier. Ceaunul se încinge, se adaugă uleiul, legumele tocate cca. 1000 ml apă și...

Citeste continuarea

Peste prajit in crusta de aluat cu bere

Postat de simona72

Peste prajit in crusta de aluat cu bere

Pestele daca este congelat, se lasa la dezghetat de seara pana dimineata in frigider. Se clateste cu apa rece, se tamponeaza cu servetele de bucatarie. Se taie bucatile de peste de grosimea unui...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.07.2012, 17:17
la 15.07.2012, 17:24
multumesc
la 15.07.2012, 17:30
bun
la 15.07.2012, 18:49
la 15.07.2012, 18:58
delicios meniu

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking