Peste umplut cu legume

Postat de nico15 in Crap / Caras
5 Noi 2010 | 18339 vizualizari
Peste umplut cu legume

Ingrediente

  • 2 pesti(caras, de marime potrivita)
  • 3-4 rosii
  • 1 dovlecel
  • 4 catei de ustoroi
  • 1-2 ardei
  • 3-4 morcovi mai mici
  • 1 pastarnac mic
  • 1 legatura de ceapa verde
  • marar
  • sare, piper boabe,
  • boia,
  • ulei,
  • unt
  • sos de ardei iute,
  • vin alb sec

Mod de preparare

Se ia pestele se taie pe burta, se curata in interior, se curata de solzi si se indeparteaza partea din interiorul urechii care este amara, se spala si se da cu sare. Separat se taie legumele, rosiile felii, dovleceii bare la fel morcovi si ardei, ceapa marunt atat albul cat si verdele, se curata si taie marunt usturoiul, cartofii cubulete si se pragateste tava pentru cuptor.

Se unge tava cu ulei si se adauga un pat de legume, se ia pestele se unge cu ulei, separat se pune la calit in putin unt 3 fire de ceapa taiata marunt, usturoiul, si o rosie taiata feliute, piper boabe, dupa ce s-au calit legumele se umple burta pestelui care se adauga peste patul de legume, se sareaza, se pune boia si sosul de ardei iute, se adauga si un fir de marar. Dupa aproximativ 15-20 de minute se incearca pestele si se adauga 1 pahar de vin alb sec, continuandu-se coacerea.

Se mai lasa 10 minute se incearca daca este gata si se poate servi, imaginile sper sa va incante si sa va faca pofta.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste umplut cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pastrav somonat la cuptor

Postat de AlexTeacher

Pastrav somonat la cuptor

Pune pestele intr-o tava de cuptor cu hartie de copt. Cresteaza in 3 locuri pielea pestelui pe fiecare parte. Taie marunt usturoiul verde si pune putin in fiecare...

Citeste continuarea

Macrou uns cu sos de mărar şi umplut cu legume

Postat de ionix

Macrou uns cu sos de mărar şi umplut cu legume

Pestii se decapiteaza, se taie pe burta, se scot matele,   se spala si se curata bine de firisoaele negre. Rosiile, ceapa, usturoiul si ciupercile se taie feliute. Zeama...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.11.2010, 22:55
Nico,bine ai sosit.
la 05.11.2010, 23:06
bine ai venit !!!, pestele imi place gatit in tot felul
la 06.11.2010, 03:36
bun venitsuper retata ta 5f
la 07.11.2010, 07:51
Multumesc dragelor
la 09.11.2010, 16:47
si de trecut la fav!!!

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking