Pide cu de toate

Postat de AnyCostescu in Pizza
15 Aug 2014 | 3951 vizualizari
Pide cu de toate

Trebuiau sa aibe forma de barcuta dar ale mele s-au scufundat :)):))

Ingrediente

  • pentru aluat:
  • 500 g faina
  • 20 g drojdie
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 cana jumatate de apa
  • 2 linguri ulei
  • jumatate de lingurita de oregano
  • umplutura:
  • branza brie
  • telemea de vaca
  • cascaval
  • salam de vara
  • ardei gras
  • masline
  • rosii chery
  • ciuperci
  • carnati
  • 1 ou pt uns

Mod de preparare

Drojdia o punem la inmuiat cu apa calduta. Cernem faina intr-un vas, adaugam drojdia, sarea, zaharul si oregano. Framantam un aluat potrivit de tare. Lasam la crescut o ora .

Dupa ce a crescut aluatul il impartim in 4. Intindem fiecare bucata mai mult pe lungime si ridicam marginea sa ii dam forma de barcuta.

Ungem aluatul cu ou batut. Presaram carne si legume dupa preferinta fiecaruia. Eu am scris mai sus ce am folosit , dar puteti sa folositi ce aveti prin frigider. Eu am pus cascavalul la sfarsitul coacerii.

Dam la cuptor pentru circa 15-20 minute.

Se servesc calde cu sosurile preferate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pide cu de toate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ramen pizza

Postat de Meea

Ramen pizza

Fierbem 350ml apa.Oprim focul si punem la inmuiat fideaua dintr-un plic (le facem pe rand).Dupa ce s-a inmuiat fideaua o scurgem bine bine de apa si o amestecam cu un ou batut cu sare. ...

Citeste continuarea

Ciabatta "Caprese"

Postat de licurici_lra

Ciabatta "Caprese"

Am taiat painea in 4 bucati, mozzarella si rosia rondele, iar frunzele de busuioc le-am rupt in bucati mai mici. Am pus ulei de masline pe fiecare bucata de paine, apoi busuiocul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.08.2014, 14:10
Dar bine mai arata
la 15.08.2014, 14:11
Ce buna ar fi acum!
la 15.08.2014, 14:13
am facut si eu de curand
la 15.08.2014, 14:18
la 15.08.2014, 14:27

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking