Ingrediente
- pentru aluat:
- 500 g faina
- 20 g drojdie
- 1 lingura zahar
- 1 lingurita sare
- 1 cana jumatate de apa
- 2 linguri ulei
- jumatate de lingurita de oregano
- umplutura:
- branza brie
- telemea de vaca
- cascaval
- salam de vara
- ardei gras
- masline
- rosii chery
- ciuperci
- carnati
- 1 ou pt uns
Mod de preparare
Drojdia o punem la inmuiat cu apa calduta. Cernem faina intr-un vas, adaugam drojdia, sarea, zaharul si oregano. Framantam un aluat potrivit de tare. Lasam la crescut o ora .
Dupa ce a crescut aluatul il impartim in 4. Intindem fiecare bucata mai mult pe lungime si ridicam marginea sa ii dam forma de barcuta.
Ungem aluatul cu ou batut. Presaram carne si legume dupa preferinta fiecaruia. Eu am scris mai sus ce am folosit , dar puteti sa folositi ce aveti prin frigider. Eu am pus cascavalul la sfarsitul coacerii.
Dam la cuptor pentru circa 15-20 minute.
Se servesc calde cu sosurile preferate!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pide cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|