Ingrediente
- 600 g piept de curcan
- 1-2 lingura mustar
- 150 g pesmet
- sare
- piper
- curry
- cimbru
- oregano
- scortisoara
- cilli
- 30 g unt
- patrunjel verde
Mod de preparare
Se taie pieptul de curcan felii.
Intr-o farfurie intinsa se amesteca pesmetul , condimentele si patrunjelul taiat marunt.
Feliile de piept putin batute ,se freaca cu unt , se ung cu mustar si apoi se tavalesc prin pesmet.
Intr-o tava se pune untul si se aseaza carnea cu pesmet si se da la cuptor cam 30 de minute sa se coaca bine, pina se rumeneste bine( la 180grade C)
Feliile crocante le-am servit impreuna cu cartofi cu migdale( am scris reteta mai demult) si cu salata de ardei copti.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|