Ingrediente
- Avem nevoie de :
- carne de pui/curcan asezonata cu sare si piper si pregatita ca si pentru snitel,
- putina branza mozzarella,
- o ciuperca champinion taiata cubulete,
- o mana de ardei taiat julienne ( eu am avut o combinatie de mai multe culori) ,
- o lingura de ulei de masline,
- 100 ml apa,
- 50 ml vin alb,
- 2 linguri de piure de tomate ( eu am pus un piure cu aroma de busuioc) ,
- o frunza de dafin,
- boabe de piper intregi.
Mod de preparare
Preparare: intindem bucatile de carne si le suprapunem ca sa avem o bucata mare si plata. Asezam peste ea legumele in strat subtire si punem mozzarela la un capat .
Rulam cu grija si asezam intr-un vas termorezistent. Turnam peste amestecul facut din apa, vin, piure de rosii, ulei de masline, putina sare. Adaugam o frunza sau doua de dafin si presaram peste boabe de piper .
Lasam la cuptor la 210 grade 15 minute cu vasul acoperit si inca 15-25 cu el descoperit sa scada apa si sa se rumeneasca carnea. Cand e rumenita bine carnea se scoate pe o farfurie cu putin sos .
Se taie cu un cutit foarte bine ascutit si se serveste calda, eu am acompaniat cu niste cartofi fierti in abur si rumeniti apoi putin la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan umplut cu mozzarella si legume" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (28)
|