Ingrediente
- Am folosit:
- 2 buc piept de porc
- sare grunjoasa,
- curry,
- ghimbir macinat
- 1 dovlecel
- 1 vanata
- 2 morcovi
- 2 catei de usturoi.
Mod de preparare
Bucatile de carne dupa ce le-am spalat bine si le-am uscat cu un prosop de hartie,l-am crestat frumos pe partea cu soricul,apoi l-am frecat bine cu sare grunjoasa,curry si ghimbir macinat si l-am lasat asa sa stea cam 2 ore.
Dupa ce am considerat ca pieptul de porc s-a patruns bine de condimente,l-am pus intr-o tigaie foarte bine incinsa,in care am pus doar un strop de ulei (avea el destula grasime de lasat si nu a fost nevoie de mai mult),si l-am prajit frumos pe toate partile pana a prins o crusta frumoasa si crocanta.
Legumele le-am taiat cuburi mari si le-am pus intr-o tava,am pus peste ele doar putina sare,am pus si pieptul de porc frumos colorat printre legume ,am acoperit tava cu o folie de aluminiu si am dat-o pentru 1 ora la cuptor,unde carnea s-a patruns bine si legumele s-au inmuiat putin.
Un delicios pranz de duminica!
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc crocant la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|