Piept de pui Buffalo cu sos de branza

Postat de Creatsa in Pui
3 Apr 2014 | 4247 vizualizari
Piept de pui Buffalo cu sos de branza

Un deliciu !

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita boia iute
  • faina
  • ulei pentru prajit puiul
  • Sosul rosu:
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 50 g unt
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 lingurita boia iute
  • sare
  • Sosul de branza:
  • 1 lingura ulei
  • 1 catel de usturoi
  • 4 linguri smantana
  • 100 g branza cu mucegai

Mod de preparare

Pieptul de pui l-am taiat in fasii subtiri si lungi.(aprox 12 bucati)

L-am condimentat cu sare,piper ,boiaua dulce si boiaua iute si l-am lasat sa se odihneasca 15 minute.

L-am trecut apoi prin faina si l-am prajit in uleiul incins cateva minute pe ambele parti pana s-a rumenit frumos.

L-am scos apoi intr-un vas si l-am pus deoparte.

Intr-o craticioara am topit untul apoi am pus pasta de ardei,pasta de rosii,usturoiul si boiaua iute si am lasat pe foc mediu amestecand continuu 2-3 minute pana am obtinut un sos.(sare adaugati in functie de cat de sarata este pasta de rosii si de ardei)

Am turnat sosul peste pieptul de pui si am amestecat usor cat sa acopar toate bucatile de piept.

Pentru sosul alb am pus la calit usturoiul taiat marunt cu uleiul doar cat sa ii dea aroma uleiului.

Am adaugat smantana si am mai lasat 1-2 minute pe foc mic.

Branza cu mucegai am sfaramat-o apoi am adaugat-o si pe ea peste smantana.

Am mai lasat sosul aprox. 3-4 minute pe foc amestecand continuu pana s-a topit bine branza

Am servit puiul cu sosul de branza si bucatele de branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui Buffalo cu sos de branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (48)
Retete similare

Ostropel de pui cu ardei

Postat de ralu_ca

Ostropel de pui cu ardei

Am spalat carnea am portionat-o. Ardeii si ceapa i-am taiat julien. Intr-o cratita am incins ulei si am prajit carnea pe o parte si alta, apoi le-am scos si le-am pus in vas de yena. In uleiul...

Citeste continuarea

Piept de pui cu coppa si cascaval la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Piept de pui cu coppa si cascaval la cuptor

Pieptul de pui se curata, se spala, se usuca cu un servet de bucatarie, se taie si se condimenteaza pe ambele parti. Se pune o frunza de busuioc, felii de coppa si felie de cascaval. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.04.2014, 14:29
bun bun
la 03.04.2014, 14:31
Vin la masa ???? Pieptul de pui e preferatul meu
la 03.04.2014, 14:37
Uiii! Ce bun!
la 03.04.2014, 14:37
Vai de mini si di mini!!! ce buuun!
la 03.04.2014, 14:41
Motan

Vezi toate comentariile (48)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking