Piept de pui crocant

Postat de miha in Pui
19 Aug 2009 | 5969 vizualizari
Piept de pui crocant

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 2 linguri de faina
  • 100 g fulgi de porumb

Mod de preparare

Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza.


Fulgii de porumb se macina grosier.


Pieptul de pui taiat in bucati se trece prin amestecul cu ou si faina,pe ambele parti,apoi prin fulgii de porumb.


Se prajesc in uleiul bine incins,eu am folosit de palmier.Cand sunt gata se scot pe hartie absorbanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Paste cu pui si bacon crocant

Postat de rocsi_1612

Paste cu pui si bacon crocant

Incepeti cu pregatirea  puiului : Intr-un bol amestecati toate condimentele cu uleiul si sosul de soia. Pieptul de pui il spalati si il stergeti cu niste servetele. Il puneti in amestecul...

Citeste continuarea

Piept de pui crocant cu paste si galbiori

Postat de diaconta

Piept de pui crocant cu paste si galbiori

Pieptul de pui l-am taiat în doua pe mijloc si apoi fiecare felie iar în doua, pe lungime, obţinând astfel 4 felii. Am condimentat  si le-am lasat câteva ore la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.08.2009, 09:50
papa bun
si cu un pic de salatuca pe langa...mi s-a facut foame !!!
la 20.08.2009, 11:15
suuupeeer!!!!
la 20.08.2009, 13:32
Am mai facut retete asta cu ceva vreme in urma,dar am maruntit fulgii de porumb mai tare.Acum i-am pus aproape intregi,i-am sfaramat doar cat i-am strans o data in pumn. Si e mult mai bun si mai crocantzos.
la 20.08.2009, 20:41
Mmm, pe placul lui Vlad, sa crantzane! n-am mai facut nici eu de muuuult cu fulgi! cred ca o sa fac in curand
la 24.08.2009, 23:07
chiar azi ti-am incercat reteta! e suuuuuper buuuun l-am papat cu conopida fiarta peste care am pus sos tzatziki

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking