Ingrediente
- 400 g piept de pui
- 1 plic maggi ideea zilei
- 1 ou
- Pentru sos:
- 3 linguri maioneza
- 2 linguri ketchup dulce
- plicul pentru sos
- Pentru piure:
- 3 cartofi medii
- 1 ceasca lapte
- 1 lingura margarina
Mod de preparare
Pieptul de pui se spala, se curata de pielite si se taie fasii de 3 cm care se dau printr-un ou si prin compozitia plicului maggi. Se aseaza toate fasiile pe gratarul de la cuptor (nu in tava) iar sub el se poate pune o tava pentru a nu murdari cuptorul. Se lasa la foc mediu timp de 20 minute.
Intre timp se curata 3 cartofi, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata se scurg de apa, se adauga 1 lingura margarina si o ceasca de lapte si se bate bine.
Sosul se prepara cu pliculetul special, cu 3 linguri de maioneza si 2 linguri de ketchup, se amesteca bine si se poate servi!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant cu piure si sos dulce acrisor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|