Piept de pui crocant cu piure si sos dulce acrisor

Postat de gurita_ta2005 in Pui
6 Feb 2012 | 5390 vizualizari
Piept de pui crocant cu piure si sos dulce acrisor

Am facut pentru prima data,dar este ceva deosebit,sa incercati!

Ingrediente

  • 400 g piept de pui
  • 1 plic maggi ideea zilei
  • 1 ou
  • Pentru sos:
  • 3 linguri maioneza
  • 2 linguri ketchup dulce
  • plicul pentru sos
  • Pentru piure:
  • 3 cartofi medii
  • 1 ceasca lapte
  • 1 lingura margarina

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala, se curata de pielite si se taie fasii de 3 cm care se dau printr-un ou si prin compozitia plicului maggi. Se aseaza toate fasiile pe gratarul de la cuptor (nu in tava) iar sub el se poate pune o tava pentru a nu murdari cuptorul. Se lasa la foc mediu timp de 20 minute.

Intre timp se curata 3 cartofi, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata se scurg de apa, se adauga 1 lingura margarina si o ceasca de lapte si se bate bine.

Sosul se prepara cu pliculetul special, cu 3 linguri de maioneza si 2 linguri de ketchup, se amesteca bine si se poate servi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant cu piure si sos dulce acrisor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Papricas de pui cu ciuperci si ceapa verde

Postat de gurita_ta2005

Papricas de pui cu ciuperci si ceapa verde

Pulpele de pui se condimenteaza si se pun intr-o tigaie in ulei la prajit. Dupa ce se rumenesc pe ambele parti se scot pe o farfurie. Intr-o oala pune ceapa verde taiata, morcovul rondele, ulei...

Citeste continuarea

Tocanita cu ceapa,ardei rosu,ciuperci si aripioare

Postat de Constelatialeu

Tocanita cu ceapa,ardei rosu,ciuperci si aripioare

Mai intai pregatim aripioarele, le curatam, spalam si le punem la prajit in ulei. Cand sunt gata le scoatem din cratita. Separat curatam ceapa si o taiem solzisori, ardeiul julien, iar ciupercile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.02.2012, 13:19
bun
la 06.02.2012, 13:19
va astept la masa
la 06.02.2012, 13:30
as veni,dar am mancat deja prea mult
la 06.02.2012, 13:33
iti pastrez pentru mai tarziu atunci
la 06.02.2012, 14:20
Foarte bun

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking