Pui cu sos picant

Postat de farfuriavesela in Pui
3 Apr 2014 | 3133 vizualizari

Nu aveti prea mult timp la dispozitie, dar prietenii s-au anuntat? Puiul asta cu sos picant este delicios si se prepara foarte repede. Combinatia crocanta si picanta de la suprafata cu fragezimea suculenta din interiorul ciocanelelor, face din acest preparat un adevarat succes. Urmariti filmul nostru pentru a vedea modul de preparare!!! http://youtu.be/v32k_0mz7LE

Ingrediente

  • 12 ciocanele proaspete, spalate si uscate cu un prosop de hartie
  • 2 fire de usturoi verde
  • cateva fire de patrunjel
  • 70 gr rosii (eu am congelate)
  • 50 gr ardei gras
  • sare,
  • piper,
  • busuioc,
  • cimbru,
  • tarhon,
  • rozmarin,
  • boia de ardei iute
  • putin ulei

Mod de preparare

Dupa cum va spuneam aceasta reteta este una foarte rapida, asa ca robotul de bucatarie ne va fi de mare ajutor pentru ca toate ingredientele, in afara de ciocanele, le mixam pana devin o pasta.

Punem aceasta pasta peste ciocanelele noastre, le amestecam bine si asta e tot. Le asezam intr-o tava in care am pus putin ulei, restul de sos care ne-a ramas in castron il diluam putin si il punem printre bucatile de pui.

Mai pun putin ulei peste ciocanele, sa nu iasa uscate si ...in cuptor cu ele!, la foc nu prea mare, sa nu se arda nici sosul, nici ciocanelele.
La jumatatea timpului de coacere le intoarcem si gata!!

Pregatim alaturi  un piure de cartofi cu morcovi si o salata verde.

Prietenii suna la usa, berea e la rece, va fi o seara perfecta!! Pofta buna si multa veselie!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos picant" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Retete similare

Piept de pui cu gogosari in sos

Postat de rocsi_1612

Piept de pui cu gogosari in sos

Pieptul de pui il spalati, il stergeti cu niste servetele. Fiecare jumatate de piept de pui o taiati in doua pe lungime, sa obtineti niste felii mai groase. Amestecati toate condimentele, puneti...

Citeste continuarea

Cassoulet cu fasole, carnati si carne de pui

Postat de cristeena20

Cassoulet cu fasole, carnati si carne de pui

Hidratam fasolea de cu seara in apa, iar a doua zi o fierbem cu sare, piper si dafin; eu am fiert-o in cucta (oala cu presiune) cca. 10 -15 minute.  Intr-o cratita (eu am facut in vas de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.04.2014, 09:07
la 03.04.2014, 09:08
ce bunatate!!
la 03.04.2014, 09:40
la 03.04.2014, 09:52
Arata super!
la 03.04.2014, 09:53

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking