Ingrediente
- 12 ciocanele proaspete, spalate si uscate cu un prosop de hartie
- 2 fire de usturoi verde
- cateva fire de patrunjel
- 70 gr rosii (eu am congelate)
- 50 gr ardei gras
- sare,
- piper,
- busuioc,
- cimbru,
- tarhon,
- rozmarin,
- boia de ardei iute
- putin ulei
Mod de preparare
Dupa cum va spuneam aceasta reteta este una foarte rapida, asa ca robotul de bucatarie ne va fi de mare ajutor pentru ca toate ingredientele, in afara de ciocanele, le mixam pana devin o pasta.
Punem aceasta pasta peste ciocanelele noastre, le amestecam bine si asta e tot. Le asezam intr-o tava in care am pus putin ulei, restul de sos care ne-a ramas in castron il diluam putin si il punem printre bucatile de pui.
Mai pun putin ulei peste ciocanele, sa nu iasa uscate si ...in cuptor cu ele!, la foc nu prea mare, sa nu se arda nici sosul, nici ciocanelele.
La jumatatea timpului de coacere le intoarcem si gata!!
Pregatim alaturi un piure de cartofi cu morcovi si o salata verde.
Prietenii suna la usa, berea e la rece, va fi o seara perfecta!! Pofta buna si multa veselie!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (7)
|