Ingrediente
- 1 casoleta piept pui
- 6-7 cartofi albi
- condimente (oregano/cimbru/rozmarin)
- 2 plicuri condimente Knor punga magica de cartofi rozmarin cu usturoi
- ulei de masline
- Sos:
- 1/2 tub mustar cu miere in compozitie
- zeama de la 2 lamai
- 200 ml ulei de masline (eu am pus la ochi)
- 1 lingura jumatate de miere
Mod de preparare
Taiem cartofii cubulete, ii amestecam cu 1 plic de condimente Knor si ii asezam in tava, dupa care ne apucam de sos.
Al 2-lea plic de Knor il amestecam cu putin ulei de masline si ungem pieptul de pui.
Intr-un recipient, punem mustarul cu zeama de lamaie,uleiul de masline si mierea si le mixam cu un blender. Dupa ce se omogenizeaza sosul, turnam jumatate din cantitate peste cartofi, amestecam, asezam pietul deasupra si turnam celalata jumatate de sos deasupra. 😀
Punem in cuptor aproximativ 60-70 minute, depinde si de cuptorul folosit.
Produsul final, in urmatoarea poza. 😁😁
Sper sa folositi cu drag aceasta reteta si sa fie pe placul vostru.
Roxenne`s Kitchen va ureaza o zi minunata !
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi in sos de mustar cu miere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
|