Piept de pui cu cartofi -la tigaia HOT PAN

Postat de ela in Pui
9 Ian 2012 | 13334 vizualizari
Piept de pui cu cartofi -la tigaia HOT PAN

anul acesta m-am facut comoda...ca sa nu spun lenesa...vreau sa fac mancarea repede si buna(ceva gen fix-pix,cum spune Adina Mitinita :)))...asa ca am scos artileria din dotare,adica oale si tigai care fac mancarea cat mai rapid...asa ca azi m-am folosit de tigaia hot pan si intr-o ora aveam mancarea gata,fara prea multa bataie de cap...

Ingrediente

  • 6 felii piept de pui
  • 800 gr cartofi
  • 250 ml vin alb demi-dulce
  • 250 ml supa de pui
  • sare
  • piper
  • vegeta de pui
  • condiment pentru carne de pui

Mod de preparare

Punem tigaia hot pan sa se incalzeasca la 190 grade,este gata cand se stinge becul rosu.

Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Carnea o condimentam cu condimente de pui.

Punem feliile de carne si cartofii in tigaie, saram, piperam, condimentam dupa gust, turnam supa amestecata cu vin peste si lasam la 190 grade 10 minute, apoi coboram temperatura la 150 grade inca 10 minute, amestecand din cand in cand si mai completand cu apa daca este cazul. Scadem temperatura la 120 grade si mai lasam pana cand s-au inmuiat cartofii (daca mai trebuie, mai punem apa, la sfarsit insa, cand totul este gata, nu trebuie sa mai ramana lichid).

Servim cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi -la tigaia HOT PAN" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Postat de gicuta69

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Spalam pulpele si le taiem pe jumatate (se pot lasa si intregi). Cartofii curatati si spalati ii taiem in bucati potrivite. Condimentam pulpele si cartofii cu boia, busuioc, oregano, sare si piper...

Citeste continuarea

Pulpe de pui in sos de mustar

Postat de timea

Pulpe de pui in sos de mustar

Spalam pulpele si indepartam pielea (daca doriti voi puteti lasa si pielea). Saram si piperam carnea pe ambele parti si o crestam din loc in loc. Intr-un bol frecam uleiul cu mustarul pana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2012, 17:58
Voi ma aduceti la faliment , cu toate ustensilele astea de bucatareala
la 09.01.2012, 18:00
Place,place!
la 09.01.2012, 18:01
eu ma mir ca nu am falimentat pana acum la cate am cumparat....tigaia asta chiar mi-a placut asa de mult ca am tot folosit-o de cand am cumparat-o....cum iese carnea in tigaia asta...si carnatii,si pestele...un deliciu
la 09.01.2012, 18:01
Mihaela.te invit la masa,nu s-a racit inca
la 09.01.2012, 18:10
pot sa vin si eu

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking