Piept de pui cu cartofi -la tigaia HOT PAN

Postat de ela in Pui
9 Ian 2012 | 13357 vizualizari
Piept de pui cu cartofi -la tigaia HOT PAN

anul acesta m-am facut comoda...ca sa nu spun lenesa...vreau sa fac mancarea repede si buna(ceva gen fix-pix,cum spune Adina Mitinita :)))...asa ca am scos artileria din dotare,adica oale si tigai care fac mancarea cat mai rapid...asa ca azi m-am folosit de tigaia hot pan si intr-o ora aveam mancarea gata,fara prea multa bataie de cap...

Ingrediente

  • 6 felii piept de pui
  • 800 gr cartofi
  • 250 ml vin alb demi-dulce
  • 250 ml supa de pui
  • sare
  • piper
  • vegeta de pui
  • condiment pentru carne de pui

Mod de preparare

Punem tigaia hot pan sa se incalzeasca la 190 grade,este gata cand se stinge becul rosu.

Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Carnea o condimentam cu condimente de pui.

Punem feliile de carne si cartofii in tigaie, saram, piperam, condimentam dupa gust, turnam supa amestecata cu vin peste si lasam la 190 grade 10 minute, apoi coboram temperatura la 150 grade inca 10 minute, amestecand din cand in cand si mai completand cu apa daca este cazul. Scadem temperatura la 120 grade si mai lasam pana cand s-au inmuiat cartofii (daca mai trebuie, mai punem apa, la sfarsit insa, cand totul este gata, nu trebuie sa mai ramana lichid).

Servim cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi -la tigaia HOT PAN" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pui cu lamaie, mustar si miere

Postat de RuxyRux

Pui cu lamaie, mustar si miere

Pieptul de pui se spala, se zvanta intr-un servet,apoi se  stropeste cu lamaie, se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, usturoi, se unge cu miere si mustar. Intr-o tigaie, punem putin...

Citeste continuarea

Tarta cu piept de pui, ciuperci si porumb

Postat de rocsi_1612

Tarta cu piept de pui, ciuperci si porumb

Aluatul:  Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Punem faina cernuta intr-un bol, sarea, drojdia si incepem sa framantam. Turnam apa calduta, putin cate putin, si cand aluatul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2012, 17:58
Voi ma aduceti la faliment , cu toate ustensilele astea de bucatareala
la 09.01.2012, 18:00
Place,place!
la 09.01.2012, 18:01
eu ma mir ca nu am falimentat pana acum la cate am cumparat....tigaia asta chiar mi-a placut asa de mult ca am tot folosit-o de cand am cumparat-o....cum iese carnea in tigaia asta...si carnatii,si pestele...un deliciu
la 09.01.2012, 18:01
Mihaela.te invit la masa,nu s-a racit inca
la 09.01.2012, 18:10
pot sa vin si eu

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking