Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)

Postat de ela in Pui
20 Dec 2011 | 5770 vizualizari
Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)

mi-a placut atat de mult pieptul de pui(snitel) cu ciuperci ca am spus ca trebuie sa incerc si pieptul de pui la gratar cu ciuperci si cascaval....nu arata nemaipomenit,dar este tare bun...

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui(600gr)
  • 1 conserva ciuperci
  • 1/2 ardei gras
  • 100 gr cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 2 linguri smantana
  • 1 ceapa mica

Mod de preparare

Punem ciupercile intr-o sita,la scurs,le taiem marunt,le stoarcem putin si le stergem cu un prosop de hartie

Taiem marunt ceapa si ardeiul si le punem la calit in putin ulei,cateva minute.Adaugam ciupercile si putina apa si lasam pe foc pana se inmoaie ciupercile,amestecand si adaugand putina apa daca trebuie,condimentam si saram dupa gust.La sfarsit trebuie sa nu mai aiba zeama.Cu putin inainte sa oprim focul,punem smantana.

Intre timp,taiem pieptul de pui felii mai groase,le saram si le piperam si le prajim pe gratar.

Punem feliile de carne intr-un vas termorezistent,deasupra lor punand ciupercile si apoi cascavalul.Dam la cuptor cateva minute,pana se topeste cascavalul.

Servim cald cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ostropel de pui

Postat de licurici_lra

Ostropel de pui

Pulpele se taie pe jumatate, se pun pe foc cu 2 linguri de ulei si 3 de apa, se pune capacul si se lasa pana se patrund bine, adaugand din cand in cand apa. Se rumesc pe ambele parti, apoi se...

Citeste continuarea

Tocanita de pui cu ceapa, usturoi si mamaliga

Postat de Adrian2016

Tocanita de pui cu ceapa, usturoi si mamaliga

       Intr-o cratita, punem la fiert puiul. Intre timp, curatam ceapa si usturoiul si le taiem marunt. Cand aripioarele de pui au fiert, strecuram zeama....

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.12.2011, 21:16
imi place mult
la 20.12.2011, 21:18
ce ispita
la 20.12.2011, 21:22
super bun!
la 20.12.2011, 21:24
la 20.12.2011, 21:25
si mie imi place ce a iesit

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking