Ingrediente
- 1 piept de pui
- 4 catei de usturoi
- sare si piper
- nucsoara
- curry
- cimbru
- 2 linguri otet balsamic
- 2 linguri ulei de masline
- 1 pahar de vin alb
- cartofi
- morcov
- brocolli
- porumb
- ardei rosu
Mod de preparare
Pieptul de taie in 2 pe lungime. Fiecare bucata se bate usor cu ciocanul de snitele.
Din usturoiul pisat, nucsoara, curry, nucsoara, curry, sare, piper, otetul balsamic, ulei de masline si vin se face o marinata care se pune peste carne. Se acopera vasul cu folie alimentara si se da la frigider pentru cel putin 1 ora.
Se pregatesc 4 bucati de hartie de copt. In mijlocul fiecarei bucati de hartie punem cate o bucata de piept de pui, apoi adaugam legumele, dupa preferinta si cate putin din marinata.
Eu am am pregatit 4 pachetele in functie de preferintele fiecaruia.
Hartia se strange ridicand marginile in sus si rasucind, formand o bocceluta. Se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 40 de minute. Cu cateva minute inainte de a fi gata se desface putin hartia (atentie la aburi) sa se rumeneasca usor.
Se serveste direct din hartie.
Sursa
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume en papillote" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|