Piept de pui cu mandarine, ciupercute si salata de sfecla rosie

Postat de andaoana in Pui
24 Ian 2014 | 4490 vizualizari
Piept de pui cu mandarine, ciupercute si salata de sfecla rosie

Usor de facut , gustos si exotic

Ingrediente

  • -1 bucata piept pui
  • -4 clementine decojite
  • -0.5 kg ciupercute Champinion albe sau maro
  • -sare
  • -piper
  • -3 catei usturoi
  • -1 lingura ulei de floarea soarelui
  • Extra
  • -1 sfecla rosie mare
  • -2 linguri ulei masline
  • -2 linguri zeama de lamaie
  • -3 catei usturoi

Mod de preparare

Ciupercile le spalam si le taiem in bucati mai mari , daca sunt mici se pot lasa intregi .

Usturoiul il curatam si in zdrobim

Pieptul de pui il spalam in apa rece si il taiem fasii sau cubulete

Punem o tigaie pe foc si adaugam uleiul si usturoiul ( atentie sa nu se arda usturoiul ), punem pieptul de pui taiat si clementinele fara coaja si taiate dupa cum doriti

 Acoperim vasul cu un capac si lasam putin sa se inabuse. Asezonam cu sare si piper si punem ciupercutele .

 Acoperim din nou si lasam asa pana cand se gatesc ( cam 10-15 minute ) .

 Eu am servit cu salata de sfecla rosie :

Sfecla am curatat-o si am dat-o pe razatoarea mica , am pus usturoiul taiat julien , sare , ulei de masline si zeama de lamaie .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mandarine, ciupercute si salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocanita cu legume mexicane si fasole fideluta

Postat de Constelatialeu

Tocanita cu legume mexicane si fasole fideluta

Mai intai am pus fasolea fideluta la fiert in apa cu sare,dupa ce a fiert am scurs-o de apa si am adaugat-o peste legumele mexicane dezghetate.Am pus o cratita pe foc,am lasat-o sa se incinga,am...

Citeste continuarea

Copanele si piept de pui in sos bechamel picant

Postat de merisor67

Copanele si piept de pui in sos bechamel picant

Porționăm pieptul de pui în bucăți mai mici și le amestecăm cu copănelele de pui, apoi presărăm sare, piper și boia de ardei peste ele. Le pudrăm bine cu condimentele, pe toate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.01.2014, 11:09
la 24.01.2014, 11:38
bun bun
la 24.01.2014, 12:00
la 24.01.2014, 12:12
interesant
la 24.01.2014, 12:21
Mmmmm tare bun!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking