Piept de pui cu morcovi in suc de portocale

Postat de laylalala in Mancare copii
20 Mai 2010 | 7039 vizualizari
Piept de pui cu morcovi in suc de portocale

Ingrediente

  • 1 cana suc de portocale
  • 1 lingura otet balsamic
  • 4 piepti de pui, dezosati, fara piele, taiati in jumatati (circa 450 gr)
  • ¼ lingurita sare
  • un praf de piper negru
  • ¼ cana faina
  • 2 linguri ulei
  • 4 cepi verzi, tocate fin
  • ½ lingurita coriandru macinat
  • 4 morcovi potriviti, curatati, taiati in felii mici
  • 2 linguri patrunjel tocat

Mod de preparare

Se amesteca sucul de portocale cu otet.
Carnea se sareaza si se pipereaza.Se da prin faina.Se incinge uleiul intr-o tigaie, la foc potrivit.Carnea se prajeste aprox. 3 minute pe fiecare parte, pana devine rumena.Se pune pe o farfurie.
In tigaie se pune ceapa verde, coriandrul si ¼ din cana cu amestec de suc, frecand cu o lingura fundul tigaii, pentru a se desprinde bucatiile care s-au prins.Se lasa la foc 30 secunde.Se adauga restul de suc , morcovii si carnea.Se da compozitia in coloct.Se acopera tigaia cu un capac etans, se reduce focul si se mai lasa sa fiarba aprox.20 minute, pana cand puiul e gata si morcovii sunt moi.
Se imparte puiul pe 4 farfurii.Deasupra se raspandesc cu lingura morcovi cu sos.Se orneaza cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu morcovi in suc de portocale" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulou de pui servit cu galette de cartofi si mousse de ciuperci

Postat de nico15

Rulou de pui servit cu galette de cartofi si mousse de ciuperci

Pregatim pieptul de pui, il aplatizam. Punem feliile de bacon, asezam pieptul de pui. Ungem cu mustar Dijon, punem o bucata de crenwusti. Taiem julien ardeiul, morcovul si ceapa si asezam in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.05.2010, 09:30
alta bunatate...sunt atat de satulain dimineata asta ti-am gustat toate meniurile
la 21.05.2010, 09:39
cred c aputem si noi sa mancam, arata super
la 30.05.2010, 09:55
Foarte bun !

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking