Piept de pui cu mozzarella, rosii si ierburi aromatice

Postat de panacris in Pui
7 Iul 2016 | 5734 vizualizari
Piept de pui cu mozzarella, rosii si ierburi aromatice

Zilele trecute, am vizionat un video, cu un preparat de bază cu carne de pui, mozzarela, rosii si busuioc, postat de dragul http://www.bucataras.ro, preluat de pe @Tasty sau @Tastemade :D, what ever :d  Mi-a rămas pe retină, am reținut, ingredientele și modul de preparare, așa că am executat  Sincerrrr???? Superrr fraged, aromat și mai ales simpluuuuu  Spor și poftă bună! http://retete.panacris.ro/recipes/piept-de-pui-cu-mozzarella-rosii-si-ierburi-aromatice/

Ingrediente

  • Piept de pui cca. 500 g ( 2 bucăți),
  • Mozzarella 2 bucăți mici, cca. 100 g,
  • Roșii medii cca. 2 bucăți,
  • Frunze de salvie,
  • Frunze de lămâiță,
  • Sare de mare cca. 20 g,
  • Piper proaspăt măcinat cca. 2 g,
  • Smântână de gătit cca. 300 ml.

Mod de preparare

Pieptul de pui se crestează la cca. 1 cm distanță. În crestături se pune o felie de  mozzarella, o felie de roșie și o frunză aromată, alternând ierburile aromate, apoi se asezonează de sare și piper. Într-un vas termorezistent, se toarnă smântâna, apoi se așează piepții de pui împănați și se dau la copt, în cuptorul preîncins cca. 20 de minute la 200 grade, neacoperit. Fripturica se poate servi caldă sau rece ;) simplă sau cu un adaos de salată ;) P.S. Eu am servit-o cu o piersică, stropită cu oțet balsamic;) Noh, asta-i deja altă rețetă ;) Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mozzarella, rosii si ierburi aromatice" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sarmale cu carne de pui in vas de lut

Postat de gurita_ta2005

Sarmale cu carne de pui in vas de lut

Carnea de pui se pune intr-un castron,se amesteca cu ceapa tocata marunt,orezul spalat si scurs de apa si condimentele. Se desfac cu grija frunzele de la varza murata si se taie cotorul. Se...

Citeste continuarea

Pui cu sos de rosii, spanac si parmezan

Postat de Bucataras

Pui cu sos de rosii, spanac si parmezan

Pune la topit untul intr-o tigaie mare.   Condimenteaza cu sare, piper si oregano pulpele de pui, apoi pune-le in tigaie si gateste-le cam 5 minute pe fecare parte, la foc mediu....

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.07.2016, 21:30
mmmmm, ce bunatate!
la 07.07.2016, 21:34
Suna bine!
la 07.07.2016, 21:34
bun bun
la 07.07.2016, 21:35
ce bun trebuie sa fie
la 07.07.2016, 21:35
ce bunatate

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking