Ingrediente
- 1/2 piept de pui
- 1-2 bucati radacina telina
- 1-2 linguri smantana
- 1 lingura faina
- ulei de masline
- 30 ml vin alb
- frunze de busuioc
- sare/piper
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie cuburi,ceapa o tocam marunt,iar radacina de telina se taie feliute.
Punem toate ingredientele intr-o cratita, punem unt si ulei de masline si lasam sa se caleasca putin.
Dupa cateva minute punem vinul, lasam pana cand se evapora alcoolul si punem apa cat sa acopere si lasam la foc potrivit sa fiarba,
Cand ingredientele sunt fierte, amestecam faina cu smantana si o subtiem cu apa,turnam compozitia, amestecam bine,punem condimentele si frunzele de busuioc.
Se lasa circa 5-10 minute sa fiarba(dar se amesteca intre timp).
Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
|