Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana

Postat de gurita_ta2005 in Pui
16 Ian 2016 | 3750 vizualizari
Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana

O reteta usoara si buna

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui
  • 1-2 bucati radacina telina
  • 1-2 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • ulei de masline
  • 30 ml vin alb
  • frunze de busuioc
  • sare/piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cuburi,ceapa o tocam marunt,iar radacina de telina se taie feliute.

Punem toate ingredientele intr-o cratita, punem unt si ulei de masline si lasam sa se caleasca putin.

Dupa cateva minute punem vinul, lasam pana cand se evapora alcoolul si punem apa cat sa acopere si lasam la foc potrivit sa fiarba,

Cand ingredientele sunt fierte, amestecam faina cu smantana si o subtiem cu apa,turnam compozitia, amestecam bine,punem condimentele si frunzele de busuioc.

Se lasa circa 5-10 minute sa fiarba(dar se amesteca intre timp).

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui cu sunca si usturoi

Postat de Constelatialeu

Pui cu sunca si usturoi

Pregatim puiul pentru impanare, adica-l spalam, il crestam si in crestaturi bagam felii de sunca si catei de usturoi. Intr-un castronel pregatim o maioneza de mustar. Mustarul, sarea, piperul...

Citeste continuarea

Tocanita din piept de pui cu praz

Postat de Valclaudia

Tocanita din piept de pui cu praz

Spalam pieptul de pui si il feliem dupa preferinta. Prazul spalat se taie rondele; ardeiul rosu spalat se taie fasii. Se calesc in ulei, se condimenteaza si apoi adaugam pieptul de pui...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.01.2016, 19:57
Nu am mai mancat cu radacina de telina. Cred ca este bun tare.
la 16.01.2016, 19:58
bun bun
la 16.01.2016, 19:58
ce-mi plac salatele tale
la 16.01.2016, 19:58
sa zicem ca e mai sanatos camelya,in afara de smantana si faina ) nu are gust rau
la 16.01.2016, 19:59
motan

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking