Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana

Postat de gurita_ta2005 in Pui
16 Ian 2016 | 3766 vizualizari
Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana

O reteta usoara si buna

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui
  • 1-2 bucati radacina telina
  • 1-2 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • ulei de masline
  • 30 ml vin alb
  • frunze de busuioc
  • sare/piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cuburi,ceapa o tocam marunt,iar radacina de telina se taie feliute.

Punem toate ingredientele intr-o cratita, punem unt si ulei de masline si lasam sa se caleasca putin.

Dupa cateva minute punem vinul, lasam pana cand se evapora alcoolul si punem apa cat sa acopere si lasam la foc potrivit sa fiarba,

Cand ingredientele sunt fierte, amestecam faina cu smantana si o subtiem cu apa,turnam compozitia, amestecam bine,punem condimentele si frunzele de busuioc.

Se lasa circa 5-10 minute sa fiarba(dar se amesteca intre timp).

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tocanita de cartofi cu kaizer si carne de pui

Postat de CameliaComan

Tocanita de cartofi cu kaizer si carne de pui

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem bucati potrivite. Curatam ardeiul, il spalam si il taiem in cubulete. Curatam ceapa si o taiem pestisori iar morcovii in rondele. Feliile de kaizer...

Citeste continuarea

Copanele de pui cu cartofi la cuptor

Postat de CameliaComan

Copanele de pui cu cartofi la cuptor

Toate legumele se curata si se spala bine. La fel se procedeaza si cu carnea de pui.Incingem cuptorul la 175 grade. Curatam cartofii si ii taiem in bucati potrivite. Punem cartofii intr-un castron...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.01.2016, 19:57
Nu am mai mancat cu radacina de telina. Cred ca este bun tare.
la 16.01.2016, 19:58
bun bun
la 16.01.2016, 19:58
ce-mi plac salatele tale
la 16.01.2016, 19:58
sa zicem ca e mai sanatos camelya,in afara de smantana si faina ) nu are gust rau
la 16.01.2016, 19:59
motan

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking