Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana

Postat de gurita_ta2005 in Pui
16 Ian 2016 | 3761 vizualizari
Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana

O reteta usoara si buna

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui
  • 1-2 bucati radacina telina
  • 1-2 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • ulei de masline
  • 30 ml vin alb
  • frunze de busuioc
  • sare/piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cuburi,ceapa o tocam marunt,iar radacina de telina se taie feliute.

Punem toate ingredientele intr-o cratita, punem unt si ulei de masline si lasam sa se caleasca putin.

Dupa cateva minute punem vinul, lasam pana cand se evapora alcoolul si punem apa cat sa acopere si lasam la foc potrivit sa fiarba,

Cand ingredientele sunt fierte, amestecam faina cu smantana si o subtiem cu apa,turnam compozitia, amestecam bine,punem condimentele si frunzele de busuioc.

Se lasa circa 5-10 minute sa fiarba(dar se amesteca intre timp).

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Friptura de oua

Postat de ianculubita

Friptura de oua

Punem ouale la fiert iar in acest timp feliem snitelul, batem usor cu ciocanul, condimentam cu sare, piper apoi taiem suvite cat poate fi infasurat un ou si le lasam deoparte. Ouale dupa ce au...

Citeste continuarea

Sarmale in foi de varza alba umplute cu carne de pui si dovleac placintar

Postat de Pungasa_Rogue

Sarmale in foi de varza alba umplute cu carne de pui si dovleac placintar

Se pune o cratita cu 2 l apa la foc, adaugand si o lingurita de sare si un varf de lingurita de sare de lamaie. Se curata varza de primele foi, se spala si se cresteaza pe langa cotor. Cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.01.2016, 19:57
Nu am mai mancat cu radacina de telina. Cred ca este bun tare.
la 16.01.2016, 19:58
bun bun
la 16.01.2016, 19:58
ce-mi plac salatele tale
la 16.01.2016, 19:58
sa zicem ca e mai sanatos camelya,in afara de smantana si faina ) nu are gust rau
la 16.01.2016, 19:59
motan

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking