Ingrediente
- 300 gr piept de pui
- 20 gr ghimbir radacina/tocat
- 1 catel de usturoi
- 1 ceapa mica(70 gr)
- 3 rosii
- 2 morcovi (cca 259 gr)
- 2 fire de ceapa verde
- 200 gr ciuperci
- 3 linguri ulei
- sare,piper
- 100 ml Sos chinezesc dulce acrisor
- 200 ml apa
Mod de preparare
1. Se taie pieptul de pui in fasi,ceapa julien,morcovi bastoane subtiri,rosiile cuburi,ceapa verde si usturoiul rondele si ciupercile felii mai mari.
2. Punem intr-o tigaie uleiul la incins si prajim la foc mare,carnea de pui cu ceapa,usturoi si gimbir pentru cca 3 min.Condimentam cu sare si piper.
3. Se adauga morcovi si ciupercile,prajim inca 4-5 min la foc mediu.
4. In 200ml de apa dizolvam sosul dulce acrisor,se pune in tigaie.
5. Adaugam rosiile si ceapa verde,se mai lasa pe foc inca 3-4 min.
Se poate servi cu paste sau orez!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos dulce acrisor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|