Ingrediente
- 1 piept de pui dezosat
- suc de rosii
- 1 pahar de vin alb
- sos de soia
- sos dulce-picant
- sare
- piper
- busuioc
- salata
- rosii cherry
Mod de preparare
Pieptul de pui spalat si curatat l-am taiat in doua.
Am condimentat pieptul de pui cu busuioc uscat, sare si piper, suc de rosii, am stropit cu putin sos de soia si putin sos dulce-picant.
Sosurile se adauga fiecare dupa gust.
Am turnat apoi si vin alb si am mai adaugat ceva condimente (busuioc).
Am pus vasul in cuptor, cam 45 minute.
Am asezat o bucata de pui pe un platou, l-am feliat cu grija si l-am servit alaturi de o salata de varza chinezeasca cu rosii cherry.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos dulce-picant" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (27)
|