Piept de pui cu spanac si portocale

Postat de vero_closca in Pui
5 Mai 2010 | 3302 vizualizari
Piept de pui cu spanac si portocale

Ingrediente

  • 4 fileuri piept de pui
  • 500g spanac
  • 100 g unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 portocale
  • sare
  • piper

Mod de preparare

se spala si se usuca fileurile de piept de pui,se condimenteaza cu sare si piper,se ung cu ulei de masline si se frig pe grill sau intr-o tigaie.

spanacul se spala si se pune la inabusit intr-o cratita cu 2-3 linguri de apa si acoperit cu un capac pt 5-10 minute.apoi se scurge si se pune sa se caleasca intr-o tigaie in 100g unt.dupa 5 minute se stinge cu sucul de la 2 portocale,se adauga sare si piper dupa gust si se lasa sa scada putin.

celelalte 2 portocale se taie felii subtiri si se aseaza in 4 farfurii.deasupra feliilor de portocale se aseaza pieptul de pui ,apoi spanacul.desi pare putin ciudata aceasta combinatie,preparatul este delicios!!! pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu spanac si portocale" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Frigarui din pui cu paine si salata de portocale rosii cu Kale si Feta

Postat de Satisfyyourcravings

Frigarui din pui cu paine si salata de portocale rosii cu Kale si Feta

Se adauga rozmarinul intr-un mojar, impreuna cu putina sare grunjoasa si se transforma intr-o pasta. Se transfera intr-un bol, se adauga usutroiul pisat, 1 lingura ulei de masline, otetul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.05.2010, 08:24
ce bun trebuie sa fie...................
la 06.05.2010, 09:10
o sa incerc si eu! cred ca e aromat!
la 06.05.2010, 13:16
ce bine arata

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking