Piept de pui grillat cu legume si sos Bechamel

Postat de RozBonBon in Pui
2 Oct 2009 | 5018 vizualizari
Piept de pui grillat cu legume si sos Bechamel

O masa foarte usoara si sanatoasa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • condimente pentru gratar din piept de pui
  • putin ulei
  • conopida
  • broccoli
  • morcovi
  • sos Bechamel

Mod de preparare

Se curata si se spala legumele.

Conopida si broccoliul se separa in bucatele.

Se fierb in apa sarat separat, deoarece fiecare se fierbe intr-un interval de timp diferit: morcovul cel mai mult, apoi conopida iar cel mai putin se lasa broccoliul, vreo 7 minute.
Pentru a mentine vitaminele in interiorul legumelor, este recomandat ca acestea sa fie puse in apa doar in momentul cand apa deja clocoteste.

Pieptul de pui se taie file, dupa care se aromeaza cu condimentele pentru gratar.

Daca le prajiti intr-un grill, este preferat ca dupa ce ati condimentat carnea, sa o masati cu ulei, astfel, nu va trebui sa mai adaugati ulei in tigaie. Se rumeneste foarte frumos.

Se prajesc timp de vreo 4-5 minute pe ambele parti.

Se serveste cu legumele fierte si scurse, alaturi de sosul Bechamel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui grillat cu legume si sos Bechamel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (0)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Chicken fingers

Postat de Dya

Chicken fingers

Taiem pieptul de pui in fasii subtiri. Intr-un bol, spargem cele doua oua, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor. Trecem fasiile de carne prin faina si apoi prin ouale batute....

Citeste continuarea

Pui florentin cu spanac, smantana, usturoi și parmezan

Postat de oanapl

Pui florentin cu spanac, smantana, usturoi și parmezan

Alegi o tigaie largă și mai adâncă pe care o pui la încins. Torni uleiul și pui cubulețele de carne de pasăre. Le rumenești pe toate părțile timp de vreo 8-9 minute (la foc...

Citeste continuarea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking