Piept de pui grillat cu legume si sos Bechamel

Postat de RozBonBon in Pui
2 Oct 2009 | 4990 vizualizari
Piept de pui grillat cu legume si sos Bechamel

O masa foarte usoara si sanatoasa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • condimente pentru gratar din piept de pui
  • putin ulei
  • conopida
  • broccoli
  • morcovi
  • sos Bechamel

Mod de preparare

Se curata si se spala legumele.

Conopida si broccoliul se separa in bucatele.

Se fierb in apa sarat separat, deoarece fiecare se fierbe intr-un interval de timp diferit: morcovul cel mai mult, apoi conopida iar cel mai putin se lasa broccoliul, vreo 7 minute.
Pentru a mentine vitaminele in interiorul legumelor, este recomandat ca acestea sa fie puse in apa doar in momentul cand apa deja clocoteste.

Pieptul de pui se taie file, dupa care se aromeaza cu condimentele pentru gratar.

Daca le prajiti intr-un grill, este preferat ca dupa ce ati condimentat carnea, sa o masati cu ulei, astfel, nu va trebui sa mai adaugati ulei in tigaie. Se rumeneste foarte frumos.

Se prajesc timp de vreo 4-5 minute pe ambele parti.

Se serveste cu legumele fierte si scurse, alaturi de sosul Bechamel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui grillat cu legume si sos Bechamel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (0)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciulama cu pipote şi inimi

Postat de ancutsa

Ciulama cu pipote şi inimi

Mai întâi se pregăteşte supa pentru ciulama. Pentru aceasta, se spală pipotele şi inimile şi se pun la fiert într-o oală pentru supă de 4 litri, cu apă şi puţină sare....

Citeste continuarea

Garnitura de cus-cus cu friptura de pui

Postat de mirela0911

Garnitura de cus-cus cu friptura de pui

Mai intai se pune apa impreuna cu condimentele pe foc pentru a fierbe. Intr-o cratita larga se pune uleiul, apoi pastele cus-cus. Se lasa putin sa se prajeasca, apoi se toarna apa fierbinte...

Citeste continuarea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking