Piept de pui imbracat in bere

Postat de andaoana in Aperitive / Garnituri
29 Iul 2013 | 4487 vizualizari
Piept de pui imbracat in bere

O reteta rapida si foarte gustoasa

Ingrediente

  • 0.5 kg piept de pui
  • 250 ml bere
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • piper
  • 1/2 lamaie
  • ulei

Mod de preparare

Pieptul de pui il spalam cu apa rece si il taiem fasii subtiri ( cam de un deget grosime ) .

Intr-un castron punem pieptul de pui, sare si piper dupa gust si zeama de lamaie si il lasam la macerat cat timp va permiteti .

Facem crusta de bere astfel: oul il batem cu putina sare , adaugam berea si faina pana cand ajungem la consistenta unui aluat de clatite .

Pregatim o tigaie in care sa prajim pipetul de pui .

Pieptul il dam prin faina si prin amestecul cu bere si il punem la prajit in ulei incins .

Se pune pe servetele sa ia surplusul de ulei , si se poate manca

Este foarte bun rece si cald , si cu sos de ustorui

Eu l-am servit alaturi de alte aperitive pe un platou .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui imbracat in bere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulada cu sunca si branza de capra

Postat de mirela0911

Rulada cu sunca si branza de capra

Intr-un vas larg se cerne faina. Se pune sarea si se amesteca. Se face o gaura in mijloc si se pune drojdia zdrobita. Se adauga peste drojdie 1 lgt zahar si cca 100 ml lapte caldut. Se amesteca...

Citeste continuarea

Traistute si pernute cu Miez de Lapte

Postat de MotanLaOale

Traistute si pernute cu Miez de Lapte

Foaia de foitaj se lasa la dezghetat. Ouale se fierb, se lasa la racit si se taie bucati. Cascavalul se rade. Miezul de Lapte se taie felii. Maslinele se taie bucati. Se intinde...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.07.2013, 10:18
mmm trebuie sa fie bun! Nu am mancat niciodata dar...suna bine!
la 29.07.2013, 10:32
la 29.07.2013, 10:32
bun
la 29.07.2013, 11:39
bun
la 29.07.2013, 11:42
Este bun si cu o bere suplimentara drept garnitura

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking