Ingrediente
- Un piept de pui fără os
- Sare,piper
- 150 ml suc de roşii
- 3 caţei de usturoi
- Rozmarin verde
- Ulei
- 150 g brânza Feta
- 100 g cascaval
- 3 linguri smântâna
- Ardei kapia rosu
- Marar verde
Mod de preparare
Pieptul de pui l-am taiat în doua bucati si l-am condimentat.
Sucul de rosii l-am amestecat cu usturoiul pisat si putin piper.
Intr-un vas ceramic am pus putin ulei,pieptul de pui si deasupra sucul de rosii condimentat.
Am pus si rozmarin verde.
Am acoperit vasul cu o folie de aluminiu si am dat la cuptor cam 20 de minute.
Am amestecat brânza Feta cu smântâna si am pus peste pieptul de pui.
Am razuit cascavalul,l-am pus peste brânza,am pus ardei roşu si marar verde.
Am mai lasat la cuptor pâna s-a rumenit frumos.
Se poate servi ca atare sau alaturi de o garnitura.
Noua ne-a placut foarte mult combinatia de carne cu brânza.
Poftă bună!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (57)
|