Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~

Postat de diaconta in Pui
9 Feb 2013 | 8047 vizualizari
Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~

Probabil reţeta cu numărul 400 ar fi meritat ceva mai pompos,dar cum azi nu m-am simţit prea bine şi decisesem s-o las mai uşurel cu bucătăreala,am pregătit doar o mâncare simplă dar foarte bună.

Ingrediente

  • Un piept de pui fără os
  • Sare,piper
  • 150 ml suc de roşii
  • 3 caţei de usturoi
  • Rozmarin verde
  • Ulei
  • 150 g brânza Feta
  • 100 g cascaval
  • 3 linguri smântâna
  • Ardei kapia rosu
  • Marar verde

Mod de preparare

Pieptul de pui l-am taiat în doua bucati si l-am condimentat.

Sucul de rosii l-am amestecat cu usturoiul pisat si putin piper.

Intr-un vas ceramic am pus putin ulei,pieptul de pui si deasupra sucul de rosii condimentat.

Am pus si rozmarin verde.

Am acoperit vasul cu o folie de aluminiu si am dat la cuptor cam 20 de minute.

Am amestecat brânza Feta cu smântâna si am pus peste pieptul de pui.

Am razuit cascavalul,l-am pus peste brânza,am pus ardei roşu si marar verde.

Am mai lasat la cuptor pâna s-a rumenit frumos.

Se poate servi ca atare sau alaturi de o garnitura.

Noua ne-a placut foarte mult combinatia de carne cu brânza.

Poftă bună!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (57)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Pui Kievskaia

Postat de merisor67

Pui Kievskaia

Preparăm mai întâi untul aromatizat care trebuie să stea la congelator o perioadă. Tocăm verdețurile mărunt, pisăm usturoiul, radem puțină coajă de lămâie și le...

Citeste continuarea

Rulou de pui umplut cu leurda

Postat de simona72

Rulou de pui umplut cu leurda

Daca aveti un piept de pui intreg il taiati in doua. Fiecare jumatate se taie in doua pe lungime, dar nu de tot, obtinand astfel cate o felie mai mare de piept de pui. Acoperim fiecare felie in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.02.2013, 21:45
Bravo! La cat mai multe retete chiar si cu branza
la 09.02.2013, 21:45
Felicitari!O reteta de milioane......de galbeni!
la 09.02.2013, 21:46
Vai, cum arată!
la 09.02.2013, 21:47
La cat mai multe!!!!
la 09.02.2013, 21:48
Pai daca e aniversara,eu ma asez la masa si astept sa fiu servita .

Vezi toate comentariile (57)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking