Ingrediente
- un piept de pui dezosat
- 100 gr kaizer afumat
- 2 dovlecei
- un ardei capia mic
- cativa catei de usturoi
- 2 fire de usturoi/ceapa verde
- 100 gr cascaval
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Pieptul de pui, il taiem in jumatate si il batem cu ciocanul, cat sa se fragezeasca carnea. O condimentam cu sare si piper dupa gust si o rumenim pe tava incinsa.
In paralel, feliem dovleceii si kaizerul, le coacem pe tava si le asezam intr-un vas termorezistent. Taiem in cuburi mici ardeiul, cateii de usturoi si usturoiul/ceapa verde, le adaugam peste dovleceii copti si presaram cascavalul ras. Punem vasul in cuptorul preincalzit pentru 10-15 minute, cat sa se topeasca cascavalul.
Se servesc calzi, impreunca cu pieptul de pui. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui (pe tava) cu dovlecei copti" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|