Ingrediente
- 2 piepti de pui mari taiati in doua
- un buchetel de rozmarin
- 1/2 pahar de vin alb
- 50 gr unt taiat fulgisori
- sare dupa gust
- piper alb
- 1 lingura ulei(palmier)
Mod de preparare
Punem uleiul in tigaie, incingem la foc moderat, punem feliile de piept batute ca pentru snitel, sarate si piperate. Le tragem la tigaie cate 3 minute pe o parte impingand tigaia inainte si inapoi pe ochiul de la aragaz.
Adaugam cativa fulgi de unt pe fiecare felie. Dupa 3 minute intoarcem pe cealalta parte si procedam la fel. Adaugam fulgii de unt si lasam inca 3 minute. Intoarcem friptura, turnam vinul si punem in mijloc buchetelul de rozmarin.
Adaugam din nou cativa fulgi de unt si lasam 5 minute sa se faca. Dupa 5 minute intoarcem friptura pe partea cealalta, adaugam fulgii de unt si mai lasam 5 minute acoperit la foc mic. O mai intoarcem o data si este gata o putem servi dupa dorinta. Merge foarte bine cu un piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui tras la tigaie cu vin si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (47)
|