Piept de pui tras la tigaie cu vin si rozmarin

Postat de RuxyRux in Pui
19 Feb 2011 | 10453 vizualizari
Piept de pui tras la tigaie cu vin si rozmarin

Pentru un pranz rapid si delicios faceti aceasta friptura de pui, usor si rapid.

Ingrediente

  • 2 piepti de pui mari taiati in doua
  • un buchetel de rozmarin
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 50 gr unt taiat fulgisori
  • sare dupa gust
  • piper alb  
  • 1 lingura ulei(palmier)

Mod de preparare

Punem uleiul in tigaie, incingem la foc moderat, punem feliile de piept batute ca pentru snitel, sarate si piperate. Le tragem la tigaie cate 3 minute pe o parte impingand tigaia inainte si inapoi pe ochiul de la aragaz.

Adaugam cativa fulgi de unt pe fiecare felie. Dupa 3 minute intoarcem pe cealalta parte si procedam la fel. Adaugam fulgii de unt si lasam inca 3 minute. Intoarcem friptura, turnam vinul si punem in mijloc buchetelul de rozmarin.

Adaugam din nou cativa fulgi de unt si lasam 5 minute sa se faca. Dupa 5 minute intoarcem friptura pe partea cealalta, adaugam fulgii de unt si mai lasam 5 minute acoperit la foc mic. O mai intoarcem o data si este gata o putem servi dupa dorinta. Merge foarte bine cu un piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui tras la tigaie cu vin si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (47)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Reteta rapida de pulpe de pui, pe pat de varza dulce, la cuptor

Postat de vasimur

Reteta rapida de pulpe de pui, pe pat de varza dulce, la cuptor

Iata cum se prepara Reteta rapida de pulpe de pui, pe pat de varza dulce, la cuptor Ne ocupăm mai întâi de pulpe, ca să aibă timp să se marineze. Curățăm pulpele de eventuale...

Citeste continuarea

Piept de pui umplut cu branza si spanac

Postat de merisor67

Piept de pui umplut cu branza si spanac

 Porționăm pieptul de pui în jumătăți, apoi filetăm fiecare jumătate așa încât să obținem niște foi mai subțiri.Eu am avut 2 bucăți de piept de pui, deci mi-au...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.02.2011, 17:51
bunnnnnn
la 19.02.2011, 17:57
mmmm.....tare apetisant mai arata.....
la 19.02.2011, 17:59
Kuki. Madi multumesc
la 19.02.2011, 18:01
generos pieptul asta al tau
la 19.02.2011, 18:03
Diuta

Vezi toate comentariile (47)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking