Piept de pui umplut cu branzeturi si invelit in bacon

Postat de epurasha2bb in Pui
16 Iul 2010 | 6721 vizualizari
Piept de pui umplut cu branzeturi si invelit in bacon

simplu si tare gustos

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • 60 g branza
  • 50 g cascaval
  • 1 fir de ceapa verde
  • 4 felii lungi de bacon
  • piper

Mod de preparare

Se curata pieptul de pui de piele si os, se spala bine si se bate bine cu ciocanul de snitele.Se da un praf de piper.

Branza si cascavalul se dau pe razatoarea mica si se amesteca cu un ou mic crud.Apoi se toaca firul de ceapa verde si se adauga in acest amestec.

Amestecul se intinde si se preseaza pe pieptul de pui batut si intins bine.

Se ruleaza pieptul de pui si se inveleste in bacon.Apoi se aseaza intr-o tavita pe hartie de copt la cuptor pana se rumeneste.

E bun si rece si cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu branzeturi si invelit in bacon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

Postat de Bucataras

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

Iata cum se prepara Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi: Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Adaugați si untul. Tocați mărunt ceapa...

Citeste continuarea

Imam Bayildi- vinete umplute, reteta adaptata

Postat de eumimi

Imam Bayildi- vinete umplute, reteta adaptata

Decupam cate un capac, pe lung, la fiecare vanata si le punem in apa clocotita cu sare, timp de 5-6 minute sa le oparim. Apoi, cu ajutorul unei lingurite, scoatem interiorul vinetelor si il tocam...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Comentarii

la 16.07.2010, 17:01
Super idee!
la 16.07.2010, 17:38
mmmm!
la 16.07.2010, 17:39
imi inchipui cat e de gustos!
la 16.07.2010, 18:19
multumesc fetelor, se topeste in gura, iese foarte fraged!
la 16.07.2010, 19:04

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking