Piept de pui umplut cu cabanos si gogosari marinati

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
30 Dec 2019 | 3161 vizualizari
Piept de pui umplut cu cabanos si gogosari marinati

 Un aperitiv simplu de preparat dar de efect . Nu este o problema daca  ati preparat prea mult . Se poate face un sos de ciuperci alaturi si aveti o masa calda . "Bunatati pentru Craciun"

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • 100 gr ulei floarea soarelui
  • 50 gr unt
  • 2 catei usturoi
  • 3-4 fire lungi de cabanos uscat
  • gogosari marinati -productie proprie
  • oregano uscat maruntit -optional
  • piper negru macinat
  • sare

Mod de preparare

  1. Pieptul de pui se spala si se usuca de excesul de apa cu ajutorul servetelor . 
  2. Gogosarul marinat se scoate din borcan si se scurge de zeama .
  3. Alegeti un cabanos uscat si subtire pe care il veti introduce cu usurinta in pieptul de pui .
  4. Taiati pieptul de pui in doua pe lungime .Sarati si piparati .
  5. Daca va place condimentati si cu oregano maruntit .
  6. Cu ajutorul unui cutit bine ascutit se face o intepatura pe lungimea pieptului de pui .
  7. In aceast loc se introduce cabanosul uscat si felii de gogosar marinat .
  8. Se infierbanta uleiul in care se adauga untul .
  9. Untul la prajire va da o culoare frumoasa rumena .
  10. Se pune in la prajit si doi catei de usturoi taiati in doua ca sa dea gust bun.

    Cand usturoiul este prea rumenit se scoate afara . In caz contrar el va da amareala uleiului de prajit .

     

  11. Prajiti bucatile de piept de pui umplute pana devin rumene .
  12. Lasati sa se odihneasca carne acoperita cu o folie de aluminiu sau hartie , dupa prajire 10 minute .
  13.  Feliati pieptul de pui si serviti pe o farfurie/platoyu  , frumos decorat .

     Pofta buna !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu cabanos si gogosari marinati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Chec aperitiv cu spanac si sofran

Postat de mihaelar63

Chec aperitiv  cu spanac si sofran

  Taiati cuburi telemeaua , mezelurile , castravetii murati si ardeii Kapia .    Ungeti doua forme de cozonac cu ulei si puneti in ele hartie de copt .   Trei oua se bat...

Citeste continuarea

Muschiulet fraged de porc imbracat in bacon

Postat de rocsi_1612

Muschiulet fraged de porc imbracat in bacon

Spalam carnea, o stergem cu niste servetele de bucatarie. Curatam usturoiul si il zrobim. Intr-un bol amestecam toate condimentele, usturoiul, mustarul si untul. Le frecam bine pana obtinem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.12.2019, 14:18
bun bun
la 30.12.2019, 15:34
la 30.12.2019, 17:12
Fain...!
la 30.12.2019, 17:37
Bun!
la 30.12.2019, 20:22
Ce apetisant e!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking