Piept de pui umplut cu cabanos si gogosari marinati

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
30 Dec 2019 | 2891 vizualizari
Piept de pui umplut cu cabanos si gogosari marinati

 Un aperitiv simplu de preparat dar de efect . Nu este o problema daca  ati preparat prea mult . Se poate face un sos de ciuperci alaturi si aveti o masa calda . "Bunatati pentru Craciun"

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • 100 gr ulei floarea soarelui
  • 50 gr unt
  • 2 catei usturoi
  • 3-4 fire lungi de cabanos uscat
  • gogosari marinati -productie proprie
  • oregano uscat maruntit -optional
  • piper negru macinat
  • sare

Mod de preparare

  1. Pieptul de pui se spala si se usuca de excesul de apa cu ajutorul servetelor . 
  2. Gogosarul marinat se scoate din borcan si se scurge de zeama .
  3. Alegeti un cabanos uscat si subtire pe care il veti introduce cu usurinta in pieptul de pui .
  4. Taiati pieptul de pui in doua pe lungime .Sarati si piparati .
  5. Daca va place condimentati si cu oregano maruntit .
  6. Cu ajutorul unui cutit bine ascutit se face o intepatura pe lungimea pieptului de pui .
  7. In aceast loc se introduce cabanosul uscat si felii de gogosar marinat .
  8. Se infierbanta uleiul in care se adauga untul .
  9. Untul la prajire va da o culoare frumoasa rumena .
  10. Se pune in la prajit si doi catei de usturoi taiati in doua ca sa dea gust bun.

    Cand usturoiul este prea rumenit se scoate afara . In caz contrar el va da amareala uleiului de prajit .

     

  11. Prajiti bucatile de piept de pui umplute pana devin rumene .
  12. Lasati sa se odihneasca carne acoperita cu o folie de aluminiu sau hartie , dupa prajire 10 minute .
  13.  Feliati pieptul de pui si serviti pe o farfurie/platoyu  , frumos decorat .

     Pofta buna !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu cabanos si gogosari marinati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv cornuri cu salam si cascaval Delaco

Postat de reisnaor_2006

Aperitiv cornuri cu salam si cascaval Delaco

Dizolvam pliculetul de drojdie in doua trei linguri de lapte cald. Untul sau margarina il dizolvam in restul de lapte cald. Adaugam faina si framantam pana obtinem un aluat moale si nelipicios....

Citeste continuarea

Tarta aperitiv cu kaiser si legume

Postat de farfuriavesela

Tarta aperitiv cu kaiser si legume

Aluatul se face foarte simplu, faramitam untul cu varful degetelor cu faina, pana rezulta o compozitie nisipoasa, presaram si putina sare, adaugam oul, o lingura de otet si putina apa. Incepem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.12.2019, 14:18
bun bun
la 30.12.2019, 15:34
la 30.12.2019, 17:12
Fain...!
la 30.12.2019, 17:37
Bun!
la 30.12.2019, 20:22
Ce apetisant e!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking