Piept de pui umplut cu ciuperci

Postat de miha in Mancaruri cu carne
14 Apr 2009 | 7694 vizualizari
Piept de pui umplut cu ciuperci

O reteta pentru concurs: piept de pui umplut cu ciuperci.

Ingrediente

  • 3 jumatati de piept de pui
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust si preferinta
    • Mod de preparare

      Ciupercile curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare, pentru 15 minute.

      Ceapa si usturoiul se calesc putin in 2 linguri de ulei,apoi se adauga si ciupercile. Se potriveste de sare si se lasa la racit.

      Dupa ce s-au racit se toaca marunt. Eu le-am robotit. :-))

      Pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitele, pana se subtiaza.

      Se sareaza si se pipereaza apoi se acopera cu amestecul de ciuperci. Se ruleaza cat de strans posibil.

      Se aseaza rulourile obtinute intr-un vas termorezistent, se ung cu ulei si se presara cu cimbru uscat. Se mai adauga un pahar de apa si se da la cuptor pana se rumenesc putin.

      Se serveste cald sau rece, ca fel principal cu garnitura sau ca aperitiv.

      Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

      Retete asemanatoare

      Comentarii (2)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartof umplut cu pui si ciuperci

Postat de RuxyRux

Cartof umplut cu pui si ciuperci

Carnea se toaca impreuna cu ciupercile, ceapa si usturoiul. Cartofii se curata si se fierb intregi pentru 15 minute. Se scot, se lasa la racit si se scobesc pe interior. Intr-o cratita se...

Citeste continuarea

Piept de pui umplut cu sos de ciuperci

Postat de cristeena20

Piept de pui umplut cu sos de ciuperci

Pieptul de pui se curata de pielite si se desface, astfel incat sa iasa o foaie potrivita pentru a rula; eu am pus fiecare felie intre folii de plastic si le-am batut usor cu ciocanul pentru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.04.2009, 08:02
Arata tare bine,insa,daca-mi permiti un comentariu,as fi pus un ou batut bine in compozitia de ciuperci,sa se lege mai bine.
In rest..e cool!
la 01.04.2009, 16:07
Adriana,multumesc de sfat! ;) Cu siguranta voi tine cont!

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking