Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval

Postat de Sylvia in Pui
2 Feb 2010 | 23756 vizualizari
Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval

Este o mancare simplu de realizat si foarte de efect, un fel de cordon bleu dar cu cascaval si ciuperci in interior.Eu am acompaniat-o de cartofi prajiti si cartofii i-am decupat cu o steluta de la biscuiti :) ca sa fie stelute de cartofi .

Ingrediente

  • Avem nevoie pentru fiecare portie e o jumatate de piept de pui,
  • o felie de cascaval taiata foarte subtire
  • cateva ciuperci champinion taiate fin de tot
  • sare,
  • piper,
  • putin codiment pentru pui( sau pudra de legume deshidratate) ,
  • ou batut,
  • faina,
  • pesmet,
  • ulei pentru prajit.
  • cartofi

Mod de preparare

Preparare :  pregatim pieptul de pui condimentandu-l bine cu sare, piper, condimente pentru pui sau legume deshidratate si ii  facem o incizie transversala , lasand doar o margine e un cm pe lateral, ca in poza pe care o atasez. Pe o felie de cascaval asezam ciupercile taiate marunt .  Pliem cascavalul si il punem in portofelul de piept de pui si inchidem,  presam usor cu degetele.

 Trecem apoi prin faina de grau, oua batut ca si pentru omleta si prin pesmet si prajim in ulei fierbinte, lasand  la foc mic.

 Intoarcem la interval de  aproximativ 3 minute si lasam la foc mic sa fie patruns bine. Am servit cu cartofi prajiti facuti in forma de stelute. Taiem feliile de cartofii rondele  la dimensiunea de un cm si le decupam cu forma de facut biscuiti in functie de preferinte .

   In mai putin de 15 minute am realizat un pranz delicios si de efect

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartof umplut cu pui si ciuperci

Postat de RuxyRux

Cartof umplut cu pui si ciuperci

Carnea se toaca impreuna cu ciupercile, ceapa si usturoiul. Cartofii se curata si se fierb intregi pentru 15 minute. Se scot, se lasa la racit si se scobesc pe interior. Intr-o cratita se...

Citeste continuarea

Piept de pui umplut cu sos de ciuperci

Postat de cristeena20

Piept de pui umplut cu sos de ciuperci

Pieptul de pui se curata de pielite si se desface, astfel incat sa iasa o foaie potrivita pentru a rula; eu am pus fiecare felie intre folii de plastic si le-am batut usor cu ciocanul pentru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.02.2010, 17:04
vaaaaaaaaaaai, chiar acum ma gandeam la ceva in genul asta... excuzan ciupercile
asta sigur o fac la sfarsitul saptamanii...
dar oare nu merg si la cuptor???
la 02.02.2010, 17:15
Ba da, clar merg la cuptor si poti sa faci cu cascaval si cubulete de ardei rosu sau cascaval si verdeata eu fac o multime de combinatii
la 02.02.2010, 17:24
super... mi-ar placea mult si prajite, sotului asa o sa-i fac pt ca asa o sa vrea dar, eu avand unele probleme cu greutatea, prefer la cuptor... sarut-mana
la 02.02.2010, 18:12
ce pofta mi-ai facut!si ce draguti sunt si cartofii!
la 02.02.2010, 18:42
Daaa stiu Ionix din pacate nici eu nu am descoperit magia de a manca fara sa cunosc si reversul kilogramelor

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking