Ingrediente
- Avem nevoie pentru fiecare portie e o jumatate de piept de pui,
- o felie de cascaval taiata foarte subtire
- cateva ciuperci champinion taiate fin de tot
- sare,
- piper,
- putin codiment pentru pui( sau pudra de legume deshidratate) ,
- ou batut,
- faina,
- pesmet,
- ulei pentru prajit.
- cartofi
Mod de preparare
Preparare : pregatim pieptul de pui condimentandu-l bine cu sare, piper, condimente pentru pui sau legume deshidratate si ii facem o incizie transversala , lasand doar o margine e un cm pe lateral, ca in poza pe care o atasez. Pe o felie de cascaval asezam ciupercile taiate marunt . Pliem cascavalul si il punem in portofelul de piept de pui si inchidem, presam usor cu degetele.
Trecem apoi prin faina de grau, oua batut ca si pentru omleta si prin pesmet si prajim in ulei fierbinte, lasand la foc mic.
Intoarcem la interval de aproximativ 3 minute si lasam la foc mic sa fie patruns bine. Am servit cu cartofi prajiti facuti in forma de stelute. Taiem feliile de cartofii rondele la dimensiunea de un cm si le decupam cu forma de facut biscuiti in functie de preferinte .
In mai putin de 15 minute am realizat un pranz delicios si de efect
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|