Piept de pui umplut si carnaciori la cuptor

Postat de diaconta in Mancaruri cu carne
17 Oct 2010 | 6156 vizualizari
Piept de pui umplut si carnaciori la cuptor

Carnea de pasare ramane totusi preferata mea.

Ingrediente

  • 1 buc piept de pui (mai voinica)
  • 300 gr carne tocata de pui
  • 3 carnaciori proaspeti(adica neafumati)
  • 6 buc ciuperci mai marisoare
  • 2 morcovi
  • condimente pentru pui
  • piper
  • rozmarin,verdeata
  • smantana
  • 1/2 lingura amidon
  • ulei

Mod de preparare

Pieptul de pui taiat felii mari (cat sa se poata umple) si carnea tocata se condimenteaza si se lasa la frigider.

Morcovii se curata si se taie rondele.Ciupercile se curata,se spala si se taie felii mai mari.

Pe feliile de piept de pui se pune carnea tocata si se inchid precum o carte.Pentru siguranta le-am prins cu scobitoare la capat,dar s-a dovedit ca nu era nevoie.

Intr-un vas de yena se pune putin ulei,se aseaza bucatile de piept ,carnatii si deasupra rondele de morcov.

Se pune supa de pui cat sa fie acoperite bine. Se dau la cuptorul incins cam 30 de minute.

Cand carnea este facuta de jumatate ,se adauga si ciupercile.

Cand este aproape gata amestecam putina smantana(3 linguri) cu putin amidon si turnam in tava peste sos.

Presaram verdeata si gata,punem alaturi o garnitura(eu am facut piure de cartofi) si ....pofta sa avem,ca de buuuuuuun nu mai vorbesc.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut si carnaciori la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (42)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpa de miel la cuptor

Postat de mena29

Pulpa de miel la cuptor

Mi-a ramas de la Paste pulpa din fata de la miel si m-am gandit sa o fac pentru astazi,la cuptor. Dupa cum v-am spus si mai sus,nu am planificat acest lucru din timp si din acest motiv nu am avut...

Citeste continuarea

Coaste de porc glazurate

Postat de sufletista

Coaste de porc glazurate

Intr-un bol amestecam condimentele dupa gust impreuna cu uleiul de masline si o lingura de peltea de gutui. Adaugam coastele de porc spalate si tamponate cu un prosop, amestecam bine si dam la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.10.2010, 15:06
am ajuns prima. Vreau o portie mare, mare
la 17.10.2010, 15:10
Daca ai ajuns prima.sigur primesti portia cea mai mare si bonus o felie la fel de mare de tort
la 17.10.2010, 15:22
vreau si eu..imi dai?
la 17.10.2010, 15:25
sigur ca-ti dau Rocsi doar daca nu preferi caracatita sefului
la 17.10.2010, 15:27
nuuuuuuuuuuu....numai cand o vad ma apuk tremuratull///brrrrr.....bravo celor care pot manca fructe de mare dar eu nu potttttttt...de la tine imi plac

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking