Piept de pui umplut si invelit

Postat de ela in Aperitive / Garnituri
28 Ian 2010 | 5540 vizualizari
Piept de pui umplut si invelit

Ingrediente

  • 4 felii piept pui,
  • 4 felii muschi file,
  • 2 rosii,
  • cateva felii de ardei gras,
  • 4 felii branza topita,
  • 2 oua,
  • sare,
  • piper,
  • faina
  • pesmet

Mod de preparare

Se bat feliile de piept de pui,se pun fiecare pe o felie de sunca.Pe piept se pune cate o branza topita felii,bucatele de ardei gras si de rosii.Se ruleaza,se prind cu scobitori,se dau prin faina,ou batut condimentat dupa gust si prin pesmet. Se prajesc in ulei cateva minute pe fiecare parte.Se servesc cu orez,ciuperci sau cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut si invelit" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui umplut cu branzeturi si invelit in bacon

Postat de epurasha2bb

Piept de pui umplut cu branzeturi si invelit in bacon

Se curata pieptul de pui de piele si os, se spala bine si se bate bine cu ciocanul de snitele.Se da un praf de piper. Branza si cascavalul se dau pe razatoarea mica si se amesteca cu un ou mic...

Citeste continuarea

Rulouri din piept de pui umplut si invelit in bacon

Postat de LUK

Rulouri din piept de pui umplut si invelit in bacon

 Pentru inceput pregatim carnea.O batem cu ciocanul de snitzel si o condimentam cu sare si piper.O punem in frigider cat timp pregatim umplutura.    Ciupercile le taiem bucatele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.01.2010, 11:39
ce bine arata...trebuie sa incerc si eu...
la 28.01.2010, 11:41
tare pofticioasa mai esti...mai stiu eu una
la 28.01.2010, 11:48
bunuta eu cred ca le puneam in cuptor nu le prajeam... asa cu pilaf cred ca merg de minune.
la 28.01.2010, 11:49
Pe gerul asta ai avut grija sa nu inghete pieptul . Foarte frumoasa prezentarea
la 28.01.2010, 11:56
mai bunico doar ce l-am decongelat si tu vrei sa inghete?nu are nici o sansa,l-am prajit bine si acum sta bine la cald in burtica...

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking