Piept umplut cu verdeata si garnitura de legume

Postat de susu in Pui
17 Mai 2010 | 4684 vizualizari
Piept umplut cu verdeata si garnitura de legume

Ingrediente


  •   ½ piept de pui
  • Cateva frunze de spanac
  • Putin cascaval
  • Gogosar
  • ½ punga mix de legume congelate
  • 100 g unt pentru legume
  • Ulei de masline
  • Condimente 50 gr
  • unt pentru pieptul de pui
  • Cateva linguri de vin alb      

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui si se sterge bine. Se bate putin si se acopera cu frunze de spanac oparite si scurse, putin cascaval si gogosar. Se condimenteaza pe toate partile si se leaga cu sfoara de bucatarie. Se soteaza putin in untul topit si la sfarsit se adauga si vinul. Se aseaza pieptul intr-o tava de yena si se pune sosul peste. Se lasa la cuptor pana se rumeneste frumos. Pentru legume se pune apa la fiert cu putina sare. Cand clocoteste adaugam legumele  si le fierbem cateva minute sa ramana “al dente”. Se scurg de apa si se soteaza in unt si putin ulei de masline. Se adauga condimente si putin vin alb dupa gust. Cui ii place poate adauga si usturoi. Se scoate sfoara ruloului , se taie si se serveste cu legumele si sos


Daca ti-a placut reteta noastra "Piept umplut cu verdeata si garnitura de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Musaca de cartofi cu varza si carne

Postat de AdrianUdrea

Musaca de cartofi cu varza si carne

Se incepe mai intai cu varza care se toaca si se lasa la desarat pentru 10-5 minute, in apa cat sa o acopere. Daca este prea acra, se mai schimba odata apa. Dupa acest interval, se caleste...

Citeste continuarea

Pilaf de orez cu pui la cuptor

Postat de simona72

Pilaf de orez cu pui la cuptor

Carnea de pui splata si taiata in bucati mai mari, se condimenteaza cu sare, piper, oregano si se prajeste putin in 1 lingura ulei de masline. se scoate si se da deoparte, iar in tigaia in care am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.05.2010, 08:24
la 17.05.2010, 09:59
Arata foarte bine, am facut si eu ceva asemanator, vin si eu cu reteta mea, imediat. 5 furculite.
la 17.05.2010, 10:43
ce bine arata
la 17.05.2010, 23:33
ce bun si sanatos e ,ce bine ca nu a juns ela inaintea mea ,rocsi nu manca mult asa ca sigur ramane si pt mine
la 17.05.2010, 23:38
ce bine arata... am venit dupa nadina,o urmaresc,dar ea nu stie

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking