Piept de pui umplut cu ficăţei

Postat de catalina in Pui
9 Apr 2009 | 12474 vizualizari
Piept de pui umplut cu ficăţei

Ce poti face dintr-un piept de pui si cativa ficatei? Am incercat sa fac ceva mai deosebit pentru ziua fiului meu…eu zic ca am reusit! Musafirii n-au cazut pe spate dar s-au lins pe buze!

Ingrediente

  • doua bucati de piept de pui dezosat
  • 300 g ficatei de pui
  • ceapa verde
  • cativa catei de usturoi
  • o mana de legume congelate
  • un pic de unt
  • un ou
  • miez de paine
  • nitel marar

Mod de preparare

Pieptul de pui l-am transat si l-am batut bine, l-am pus cu sare, usturoi si boia dulce sa sada cateva ore.

Ficateii de pui i-am inabusit intr-un pic de unt, am pus peste ceapa verde, usturoiul si legumele congelate, le-am lasat ceva timp in tigaie sub capac. Apoi am amestecat cu miez de paine facut faramite si am dat tigaia la racoare pe balcon. Cand s-au linistit am amestecat totul cu un ou batut si gata umplutura.

Totul a fost condimentat cu sare si piper dupa pofta inimii!

Am umplut bucatile de piept, le-am rulat, fixat cu scobitori si le-am dat la cuptor cam o ora sau poate un pic mai mult.

Cand s-au racit le-am taiat frumos si le-am servit!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu ficăţei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (40)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui umplut

Postat de nadea68

Piept de pui umplut

Pieptul de pui se spala si se taie in doua jumatati de-a lungul,asa ca in poze :).  Luam fiecare jumatate si facem un ,buzunar pe care il vom umple . Spanacul se spala si se fierbe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.01.2009, 19:07
Catalina, felicitari pentru reteta. Am sa intru eu sa-i aranjez putin pozele
la 31.01.2009, 19:09
Pentru a aparea foto pe homepage trebuie sa copiezi linkul unei poze (exemplu: http://www.bucataras.ro/wp-content/uploads/2009/01/hpim7146.jpg) in casuta Value, iar la add custom field trebuie trecut hpbottom. Daca intri in editarea stirii vei observa ca am facut eu acest lucru.
la 31.01.2009, 19:09
Trebuie un pic de timp si o explicatie mai clara. promit ca am sa postez modul in care se ataseaza fotografia.
la 31.01.2009, 19:09
Imi place cum arata! Citisem pe forum ca vrei sa faci o surpriza Oanei! Felicitari si sa-ti traiasc puiutzul!
la 31.01.2009, 19:15
multam!
mai greu cu pozele la inceput si cu copii printre picioare!
promit ca data viitoare o sa ma descurc mai bine!

Vezi toate comentariile (40)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking