Piept de pui umplut

Postat de nadea68 in Pui
21 Noi 2013 | 9877 vizualizari
Piept de pui umplut

Ingrediente

  • 600 g piept de pui intreg
  • 200 g ficatei de pui
  • 200 g spanac
  • usturoi
  • rozmarin
  • 1/2 pahar vin alb
  • 3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala si se taie in doua jumatati de-a lungul,asa ca in poze :).

 Luam fiecare jumatate si facem un ,buzunar pe care il vom umple .

Spanacul se spala si se fierbe cateva minute.Se scoate si se lasa deoparte.

Ficateii se spala si se taie marunt.se condimenteaza cu sare si piper.

Luam o jumatate de piept si-l umplem cu spanac,iar alta jumatate o umplem cu ficatei.

Legam fiecare jumatate cu sfoara de bucatarie.Eu nu am avut si m-am aranjat cu scobitoare. :)

Intr-o farfurie batem un ou .

In alt platou punem faina.

Dam fiecare bucata de piept mai intai prin ou si apoi prin faina si punem la prajit.

Adaugam usturoi taiat marunt si rozmarin.

Rumenim pe ambele parti avand grija sa nu iasa umplutura.

Adaugam un pahar de apa amstecat cu vin alb .Lasam la prajit cam 1 ora 1/2.

Daca se usuca adaugam apa cate un pic.

Cand e gata se taie rondele si se serveste.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui umplut

Postat de katty

Piept de pui umplut

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servet si cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit facem cate un buzunar. Presaram cu sare si piper atat pe exterior, cat si pe interior. Amestecam branza...

Citeste continuarea

Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei

Postat de mihaelar63

Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei

Spalati carnea si o stergeti de apa. Pregatiti ingredientele pentru umplere. Feliati in baghete ardeiul si cascavalul. Introduceti in fiecare bucata de carne...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.11.2013, 22:28
ooo ce bine arata
la 21.11.2013, 22:35
la 21.11.2013, 22:37
la 21.11.2013, 22:42
la 21.11.2013, 22:49

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking