Piept de pui umplut cu ficăţei

Postat de catalina in Pui
9 Apr 2009 | 12501 vizualizari
Piept de pui umplut cu ficăţei

Ce poti face dintr-un piept de pui si cativa ficatei? Am incercat sa fac ceva mai deosebit pentru ziua fiului meu…eu zic ca am reusit! Musafirii n-au cazut pe spate dar s-au lins pe buze!

Ingrediente

  • doua bucati de piept de pui dezosat
  • 300 g ficatei de pui
  • ceapa verde
  • cativa catei de usturoi
  • o mana de legume congelate
  • un pic de unt
  • un ou
  • miez de paine
  • nitel marar

Mod de preparare

Pieptul de pui l-am transat si l-am batut bine, l-am pus cu sare, usturoi si boia dulce sa sada cateva ore.

Ficateii de pui i-am inabusit intr-un pic de unt, am pus peste ceapa verde, usturoiul si legumele congelate, le-am lasat ceva timp in tigaie sub capac. Apoi am amestecat cu miez de paine facut faramite si am dat tigaia la racoare pe balcon. Cand s-au linistit am amestecat totul cu un ou batut si gata umplutura.

Totul a fost condimentat cu sare si piper dupa pofta inimii!

Am umplut bucatile de piept, le-am rulat, fixat cu scobitori si le-am dat la cuptor cam o ora sau poate un pic mai mult.

Cand s-au racit le-am taiat frumos si le-am servit!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu ficăţei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (40)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piept de pui umplut

Postat de nadea68

Piept de pui umplut

Pieptul de pui se spala si se taie in doua jumatati de-a lungul,asa ca in poze :).  Luam fiecare jumatate si facem un ,buzunar pe care il vom umple . Spanacul se spala si se fierbe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.01.2009, 19:07
Catalina, felicitari pentru reteta. Am sa intru eu sa-i aranjez putin pozele
la 31.01.2009, 19:09
Pentru a aparea foto pe homepage trebuie sa copiezi linkul unei poze (exemplu: http://www.bucataras.ro/wp-content/uploads/2009/01/hpim7146.jpg) in casuta Value, iar la add custom field trebuie trecut hpbottom. Daca intri in editarea stirii vei observa ca am facut eu acest lucru.
la 31.01.2009, 19:09
Trebuie un pic de timp si o explicatie mai clara. promit ca am sa postez modul in care se ataseaza fotografia.
la 31.01.2009, 19:09
Imi place cum arata! Citisem pe forum ca vrei sa faci o surpriza Oanei! Felicitari si sa-ti traiasc puiutzul!
la 31.01.2009, 19:15
multam!
mai greu cu pozele la inceput si cu copii printre picioare!
promit ca data viitoare o sa ma descurc mai bine!

Vezi toate comentariile (40)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking