Ingrediente
- doua bucati de piept de pui dezosat
- 300 g ficatei de pui
- ceapa verde
- cativa catei de usturoi
- o mana de legume congelate
- un pic de unt
- un ou
- miez de paine
- nitel marar
Mod de preparare
Pieptul de pui l-am transat si l-am batut bine, l-am pus cu sare, usturoi si boia dulce sa sada cateva ore.
Ficateii de pui i-am inabusit intr-un pic de unt, am pus peste ceapa verde, usturoiul si legumele congelate, le-am lasat ceva timp in tigaie sub capac. Apoi am amestecat cu miez de paine facut faramite si am dat tigaia la racoare pe balcon. Cand s-au linistit am amestecat totul cu un ou batut si gata umplutura.
Totul a fost condimentat cu sare si piper dupa pofta inimii!
Am umplut bucatile de piept, le-am rulat, fixat cu scobitori si le-am dat la cuptor cam o ora sau poate un pic mai mult.
Cand s-au racit le-am taiat frumos si le-am servit!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu ficăţei" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (40)
|