Piftie in coaja de ou

Postat de ianculubita in Aperitive / Garnituri
17 Mai 2011 | 8820 vizualizari
Piftie in coaja de ou

Ingrediente

  • 10oua
  • 2picioruse de porc
  • 1piept de pui
  • zarzavat de supa
  • 2plicuri gelatina
  • 2foi de dafin
  • 1lingura boabe de piper
  • 1capatana de usturoi,sare

Mod de preparare

Intr-o oala de 5l,am pus piciorusele curatate,spalate,sa fiarba impreuna cu zarzavatul curatat,spalat si taiat rondele mari,dafinul,piperul boabe si 1lingura de sare;am lasat sa fiarba incet 2ore,spumuind din cand in cand;la jumatatea timpului am adaugat si pieptul;dupa ce totul e fiert foarte bine,am strecurat,am adaugat usturoiul pisat,dupa 1-2 clocote,am strecurat din nou,de data asta prin tifon,am condimentat si am adaugat gelatina dizolvata intr-o ceasca de apa rece;

cat timp au fiert ingredientele,am pregatit ouale;le-am spart cu grija in partea mai rotunda,am decojit putin,am rasturnat continutul,apoi coaja am spalat-o cu apa rece;am pus in ele cate o rondea de morcov,frunze de patrunjel,cubulete de carne,apoi zeama;am pus ouale in cofrag si le-am dat la frigider pana a doua zi cand le-am decojit si le-am pus pe platou;au fost tentatia serii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie in coaja de ou" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piftie (racitura)in coaja de oua

Postat de nadina73

Piftie (racitura)in coaja de oua

Se pun carnea ,ceapa , morcovii taiati rondele la fiert . Se pune sare,piperul boabe si patrunjelul verde sa fiarba bine toate impreuna, aproximativ 1 ora si jumatate, dupa care se pune...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.05.2011, 16:59
cred si eu ca a fost atractia serii,arata foarte bine
la 17.05.2011, 17:01
ce frumoase sunt
la 17.05.2011, 17:20
la 17.05.2011, 17:27
ff aspectuoase
la 17.05.2011, 19:35
ce de gustari ai pregatit pentru cei dragi

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking