Pilaf cu legume si carnati

Postat de TAB1TA in Mancaruri cu carne
22 Mar 2014 | 5698 vizualizari
Pilaf cu legume si carnati

O mancare relativ usor de facut si rapida, de gust nu mai vorbesc!

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 carnati
  • 1 cana orez (3 cani apa)
  • 750 g amestec de legume congelate (morcov, mazare, ciuperci, ardei, porumb)
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • piper
  • amestec de condimente (patrunjel, telina,usturoi verde, busuioc)

Mod de preparare

 Orezul se pune intr-un vas cu apa.

 Ceapa se toaca, carnatii se taie rondele si se pun in tigaie (cratita) in ulei si se lasa pana cand ceapa se inmoaie putin si devine translucida.

 Se adauga legumele. Se lasa 5-10 minute, apoi se adauga apa si se lasa pana cand legumele sunt aproape fierte.

 Se adauga 3 cani de apa si orezul. Se amesteca din cand in cand pentru a nu se prinde orezul.

 Se dilueaza bulionul cu putina apa si se adauga spre final.

 Se condimenteaza cu sare, piper si amesctec de condimente.

 Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume si carnati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pilaf cu costita afumata si carnaciori

Postat de madab

Pilaf cu costita afumata si carnaciori

Se spala si se curata legumele. Morcovul se da pe razatoare , ceapa se taie pestisori. Intr-o oala se pune ulei la incins ,peste care se pun legumele. Cand sunt calite , se adauga orezul...

Citeste continuarea

Pilaf cu legume si carnati bio

Postat de jolygina

Pilaf cu legume si carnati bio

Curatam legumele si le spalam bine dupa care le punem sa fiarba timp de 15 min intr-o cratia cu o lingura de ulei punem carnati care au fost taiati rondele cu ceapa care a fost si ea taiata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.03.2014, 08:08
la 22.03.2014, 08:08
la 22.03.2014, 08:09
Delia
la 22.03.2014, 08:10
Mala
la 22.03.2014, 08:14

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking